Andreea Marin, gafă de proporții, în timp ce promova o cauză nobilă!

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Andreea Marin
26/09/2018, 12:12
Andreea Marin, gafă de proporții, în timp ce promova o cauză nobilă! GALERIE FOTO
Andreea Marin gafa de proportii in timp ce promova jocurile Invictus 2018
Andreea Marin a fost autoarea unei gafe de proporții, în timp ce promova o cauză nobilă! Fosta Zână a Surprizelor continuă să susțină evenimente caritabile, fiind ambasador al UNICEF.
Recent însă, frumoasa brunetă a postat un mesaj pe o rețea de socializare în care apărea într-un tricou trimis special pentru ea de către soldații români care vor participa la jocurile paralimpice din Australia.

Andreea Marin, în tricoul Invictus 2018, dar fără sutien

Vedeta de televiziune a realizat însă fotografia fără a purta lenjerie intimă. Așa că a ieșit o poză de toată frumusețea, care însă nu știm dacă era potrivită pentru a promova un eveniment de acest gen.

”Buna dimineata! Azi port cu mandrie tricoul @invictusgames2018 , primit in dar de la militarii nostri ce vor reprezenta Romania la jocurile paralimpice din Australia. Am ales o zi de inceput de drum, in care am nevoie de… spiritul de invingator. Incepe provocarea de 6 saptamani @bodyshaperomania . Va voi povesti! Un gand bun, energie, sanatate si putere! #windofchange”, a scris Andreea Marin pe o rețea de socializare.

„Frumoase sfârcuri!”, a scris cineva pe contul de socializare al Andreei Marin. Din greșeală, se pare ca „Zâna Surprizelor” a lăsat kai mult decât trebuia la vedere.

Vedeta de televiziune s-a înscris recent într-un program de slăbire de șase săptămâni și a promis că ne va ține la curent cu desfășurarea ”ostilităților”, care promit că îi va modela și mai bine corpul deja foarte bine conturat.

Citește și Andreea Marin, apel disperat! ”Tuturor celor care se consideră prietenii mei!”

Citește și Andreea Marin, poze la piscină! ”Zâna”, mereu surprinzătoare!

Militarii răniți în zonele de război se pregătesc pentru jocurile paralimpice Invictus 2018, organizate anul acesta în Australia. 15 militari vor fi selectați să facă parte din lotul României. Printre aceștia, se vor număra foști militari răniți grav în teatrele de război sau chiart orbi. Cu toții vor concura pentru România. Anul trecut, Invictus România s-a întors acasă cu o medalie de aur, una de argint și două de bronz.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×