Andreea Mantea, surprinsă alături de noul său iubit. Cei doi au petrecut la Istanbul

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
01/01/2020, 18:42
Andreea Mantea, surprinsă alături de noul său iubit. Cei doi au petrecut la Istanbul GALERIE FOTO
Andreea Mantea, surprinsă alături de noul său iubit. Sursa foto: rol.ro

Frumoasa Andreea Mantea iubește din nou și începe s-o arate! Prezentatoarea Kanal D nu se mai ferește cu noul său iubit, așa că a început să posteze imagini cu ei doi pe o rețea de socializare.

Andreea Mantea, surprinsă alături de noul său iubit

Andreea Mantea a început să posteze din când în când imagini cu iubitul ei pe reţelele sociale, însă nu i-a dezvăluit încă identitatea.

Se pare că vedeta suflă și-n iaurt acum, după dezamgările trecute. A suferit mult în trecut, iar acum Andreea Mantea încearcă să ţină totul ascuns până când va fi sigură că acesta este bărbatul vieţii ei.

Andreea Mantea, surprinsă alături de noul său iubit
Andreea Mantea, surprinsă alături de noul său iubit. Sursa foto: romaniatv.ro

Crăciunul cu fostul, Revelionul cu actualul iubit

Până atunci, însă, vedeta trăieşte totul în mare secret, iar cu fanii săi impartaseste din cand in cand cate o imagine in care dezvaluie putin din intimitatea relatiei lor.

În noaptea de Revelion, Andreea Mantea a petrecut alături de micuțul David, dar și de iubitul ei. Frumoasa prezentatoare TV a publicat pe contul ei de socializare o imagine în care apare alături de iubitul ei, pe terasa unui restaurant de pe malul Bosforului, arată Kanal D.

Cu toate acestea, Andreea Mantea și Cristi Mitrea au sărbătorit Crăciunul împreună de dragul fiului lor, care are patru anișori. După poza de album cu ei, frumoasa prezentatoare a făcut public un nou episod de vlog în care a fost surprinsă misiunea “complicată” de a împodobi bradul de Crăciun împreună cu David și luptătorul de MMA.

Vedeta de la Kanal D a avut replici înțepătoare la adresa tatălui băiețelului ei, iar în filmarea urcată pe canalul său de YouTube a fost dezvăluit și cum o alintă acesta.

“Este a două oară când împodobim bradul în această formulă și chiar și de această dată, ne-a luat o veșnicieeeeee! ? Oricum, am reușit! Iar mirosul de la cozonacii Laviniei (soră mea) ne-au făcut să retrăim amintiri dragi nouă!

Asta este o bucățica din «haosul» superb din viața noastră! Sper să vă placă, pentru că am vrut să vă aduc un zâmbet pe chipuri! Sărbători cu pace și liniște alături de cei dragi vouă să aveți! ?” , a scris Andreea Mantea când a postat filmarea pe contul ei oficial de YouTube.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×