Andreea Mantea s-a enervat, în timpul emisiunii! Scandal între ea și Hamude, la „Puterea Dragostei”

Dan Stancu   
în Stiri mondene
19/03/2019, 09:57
Andreea Mantea s-a enervat, în timpul emisiunii! Scandal între ea și Hamude, la „Puterea Dragostei” GALERIE FOTO
Cu cine s-a pozat Andreea Mantea în Turcia? Fotografia a stârnit controverse

Scandal la Puterea Dragostei între Andree Mantea și Hamude! Acesta s-a arătat nemulțumit că un concurent a scăpat nepedepsit și, considerându-se nedreptățit, a cerut explicații. Frumoasa prezentatoare a emisiunii de la Kanal D s-a enervat și l-a pus repede la punct.

Scandal între Andreea Mantea și Hamude, la „Puterea Dragostei”. Schimbul de replici

Supărat că Adrian, un alt participant la show, nu a primit cartonaș galben pentru o greșeală, Hamude a răbufnit. Hamude fusese sancționat pentru că a ignorat mesajele staff-ului emisiunii, iar Adrian dormise, deși nu avea voie. „Am o problemă, pentru că nici măcar un vot nu a primit din partea vreunei persoane. Eu trăiesc cu oamenii ăștia în casă, nu trăiesc cu staff-ul. Trăiesc cu toți”, a spus Hamude.

Replica Andreei Mantea a fost promptă: „Și ce problemă ai tu cu staff-ul (n.r.: staful emisiunii «Puterea dragostei»)? Bun, bun, și am și eu o întrebare: dacă fetele au făcut asta, tu de ce te răzbuni pe noi? Dacă tu ai primit un mesaj pe televizor să pleci aici, să vii aici, înapoi în casa ta…? Nu trăiești cu fetele în casă, trăiești cu băieții. Trăiești cu băieții! Te vezi cu fetele când vrem noi! Locul tău e în casa băieților, nu în casa fetelor!”.

Andreea Mantea, clipe de coșmar
Andreea Mantea s-a enervat în timpul emisiunii.

Cum s-a încheiat totul

“Am făcut ce am simțit!”, a recționat Hamude, iar Andreea Mantea i-a dat al doilea cartonaș galben, iar tânărul a replicat: „Chiar vă mulțumesc. Mai am unul”. Acest schimb de replici nu a făcut decât să agraveze lucrurile și situația s-a tensionat și mai mult.

Înfuriată de tupeul tânărului, Andreea Mantea i-a atras atenția că nu e în regulă ce face. „Aș vrea un pic respect”, a spus prezentatoarea emisiunii „Puterea Dragostei”, iar Hamude a reacționat la nervi: pur și simplu și-a scos lavaliera și a plecat din platoul emisiunii. după ce s-a răcorit câteva minute, Hamude s-a întors în platoul emisiunii de la Kanal D.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×