Andreea Mantea pleacă de la Puterea Dragostei: “De ce să facă lumea mişto de mine?”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
22/05/2019, 21:52
Andreea Mantea pleacă de la Puterea Dragostei: “De ce să facă lumea mişto de mine?” GALERIE FOTO
Andreea Mantea pleaca de la Puterea Dragostei

Andreea Mantea a răbufnit în emisiunea lui Teo de la Kanal D și a anunțat că vrea să plece de la emisiunea ”Puterea Dragostei”! Frumoasa brunetă s-a săturat ca lumea să o ia peste picior pe rețelele de socializare și s-a săturat să tot țipe la concurenți!

Andreea Mantea pleacă de la Puterea Dragostei

Așadar, prezentatoarea emisiunii Puterea dragostei a dezvăluit că are de gând să plece din show. Asta pentru că toţi concurenţii au personalitate şi nu mai ţin cont de reguli, iar ea degeaba îi ceartă şi vrea să îi aducă pe drumul cel bun, pentru că ei tot ce vor, fac.

„Am luat o hotărâre. Ce fac concurenţii a ajuns la un alt nivel. Dragostea îşi spune cuvântul, pe ei îi apucă toate stările, aruncă prin casă cu diverse. Am luat o decizie: plec! De ce să mai ţip? De ce să facă mişto lumea de mine pe site-urile de socializare că urlu? Mai bine plec! Dacă nu am tăia la montaj, s-ar închina oamenii, unde s-ar ajunge. 

Frumoasa Andreea Mantea pleaca de la Puterea Dragostei, satula sa mai strige la concurenti

Dar mă bucur că se întâmplă aşa, pentru că concurenţii au început să lupte pentru ce doresc. A intrat o fată nouă în casă. Nu vă zic cum arată! Toţi băieţii au sărit pe ea. Singurul cuplu din casă este pe cale să… Dacă ei aşa arată puterea dragostei, eu ce să le fac?”, a spus Andreea Mantea în urmă cu puţin timp la Teo show.

Andreea Mantea prezintă show-ul Puterea Dragostei, ajuns la sezonul 2. Turcii de la Kanal D i-au făcut o surpriză și au mutat emisiunea în România, după succesul pe care l-a înregistrat primul sezon. Andreea Mantea se declara foarte bucuroasă că se întorcea în România, și nu mai trebuia să stea în Turcia, însă se pare că frumoasa brunetă a ajuns la capătul răbdărilor. Concurenții de laPuterea Dragostei se pare că au făcut-o să renunțe la emisiunea prezentată la Kanal D.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×