Andreea Mantea, împreună cu iubitul la secția de vot. Reacția fanilor: ”E Cristi Mitrea?”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
11/11/2019, 17:23
Andreea Mantea, împreună cu iubitul la secția de vot. Reacția fanilor: ”E Cristi Mitrea?” GALERIE FOTO
Andreea Mantea iubește din nou. Cine este noul iubit al vedetei. Sursa foto: Instagram.com

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au format un cuplu pentru o perioadă scurtă de timp, dar drumurilor lor s-au separat când vedeta a rămas însărcinată. Prezentatoarea TV a ales să-și crească singură fiul căruia îi dedică tot timpul liber, însă în ziua alegerilor prezidențiale frumoasa brunetă a postat o fotografie care lasă să se înțeleagă că este într-o relație.

Andreea Mantea iubește din nou? Fotografia care demonstrează asta

După ce s-a despărțit de luptătorul Cristi Mitrea, Andreea Mantea a decis să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor. În tot acest timp prezentatoarea TV și-a crescut singură băiețelul, David, pe care îl are din relația cu fostul iubit. Deși foarte mulți fani se așteaptă ca frumoasa brunetă și Cristi Mitrea să se împace, iată că Andreea Mantea a postat pe o rețea de socializare o fotografie din ziua alegerilor care arată că iubește din nou. VEZI FOTO

Andreea Mantea și misteriosul iubit și-au fotografiat ștampilele de pe spatele actului de identitate și au format o inimioară din mâinile lor, semn că vedeta și-a refăcut viața sentimentală. „E Cristi Mitrea?” s-au întrebat mulți dintre fanii vedetei, dar prezentatoarea TV nu a adus nicio lămurire. Un alt detaliu care s-a putut observa din fotografie a fost un inel cu piatră chiar pe degetul inelar. Oare bruneta s-a logodit deja?

Andreea și Cristi Mitrea au împreună un băiețel
Fotografia care demonstrează că Andreea Mantea iubește din nou. Sursa foto: Instagram.com

Andreea Mantea în relații bune cu fostul iubit, de dragul copilului

Andreea Mantea și Cristi Mitrea nu mai formează un cuplu, dar reușesc să se înțeleagă de dragul fiului lor. Nu de puține ori cei doi au avut schimburi de replici savuroase pe rețelele de socializare, iar fanii i-au împăcat de nenumărate ori.

„Ne înţelegem foarte bine, comunicarea este foarte bună pentru a-l creşte pe David. Am făcut un deal foarte bun (n.r. o înţelegere). Am fost lucruri pe care trebuia să le lăsăm să se sedimenteze. Ce trebuie să facem e foarte simplu: să avem grijă ca David să nu simtă tensiunile dintre noi. Suntem o familie până la urmă şi o să ne ajutăm unul pe altul ori de câte ori e nevoie, a declarat Cristi Mitrea despre relaţia cu Andreea Mantea la Xtra Night Show, potrivit viva.ro.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×