Andreea Ibacka a postat prima imagine cu fetița ei și a lui Cabral: e mulatră și are mult păr

Ana Chivu   
în Stiri mondene
22/02/2019, 18:40
Andreea Ibacka a postat prima imagine cu fetița ei și a lui Cabral: e mulatră și are mult păr GALERIE FOTO
Andreea Ibacka a dezvăluit, pentru prima oară, cum arată micuța ei!

Andreea Ibacka a postat în mediul online prima fotografie cu micuța ei. Namiko pare că a luat mai multe trăsături de la tatăl ei, astfel că este mulatră. Soția lui Cabral și-a surprins fanii cu o imagine în exclusivitate cu fetița ei.

Din aceasta se poate observa clar că genele au fost luate mai multe din partea tatălui său, astfel că prezentatorul de televiziune se poate mândri cu o asemănare izbitoare dintre el și cea de a doua fiică. Cu toate că Andreea a născut primul copil, rolul de mamă i se potrivește de minune.

Andreea Ibacka a postat prima fotografie cu fetița ei!

Fanii Andreei Ibacka de pe rețelele de socializare s-au putut bucura în sfârșit de apariția fetiței acesteia. Actrița a postat în cursul zilei de astăzi prima imagine cu fiica sa.  De asemenea, de curând a explicat de ce a ales numele Namiko pentru micuță.

Andreea Ibacka a postat prima fotografie cu micuța Namiko
Andreea Ibacka a postat prima fotografie cu Namiko, fetița ei și a lui Cabral

„Alegerea unui prenume pentru fetița noastră a adus multă presiune pe umerii noștri de părinți. ? Și cu toate că am simțit de la începutul sarcinii cât de important este să-i găsim un nume care s-o definească până la adânci bătrâneți (drept dovadă am și demarat căutările devreme), am ajuns s-o cunoaștem (9 luni mai târziu) și s-o strigăm „fetița. Sau „Petunia, pe numele de cod. Acestea fiind spuse, vorba americanului, NAMIKO IBACKA is in the house începând de luna aceasta. Namiko, „copilul valurilor, un nume de origine japoneză. Copilul nostru iubit care, deloc întâmplător, a iubit apa de la prima atingere. Un nume rar întâlnit pe meleagurile noastre, ce s-ar putea să te surprindă în primă instanță. Asta înainte să te cucerească, așa cum a făcut și cu noi”, a explicat Andreea Ibacka de ce ea și soțul ei, Cabral, au decis să-i pună numele acesta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×