Andreea Esca şi primul iubit care i-a cerut să se culce cu el!

Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
19/05/2018, 15:39
Andreea Esca şi primul iubit care i-a cerut să se culce cu el! GALERIE FOTO
Andreea Esca şi primul iubit care i-a cerut să se culce cu el. Ce a făcut vedeta când a auzit ce doreşte acesta!

Vedeta PRO TV şi-a povestit viaţa amoroasă într-un volum apărut în urmă cu ceva timp. Andreea Esca şi primul iubit care i-a cerut să se culce cu el apar în carte de amintiri. Cum a reacţionat prezentatoarea de ştiri când a primit propunerea?

Andreea Esca şi primul iubit care i-a cerut să se culce cu el! „Merită?!”

Insistenţele partenerului au făcut-o pe Andreea Esca să renunţe la relaţia cu acesta.

Primul iubit nu se uită niciodată. Nu se poate să nu fi auzit asta măcar o dată. Amintirile mele mă leagă însă foarte strâns și de al doilea. Întâi de toate, să cădem de acord că vorbim despre același lucru: primul – adică primul cu care facem dragoste. (…) Sunt destule femei care trăiesc până la sfârșit alături de cel care a fost primul bărbat din viața lor și care nici nu s-au gândit vreodată să cunoască altul.

Cred într-adevăr că prima dată trebuie să facem dragoste cu cineva despre care gândim că este alesul pentru totdeauna. Atât de mult să îl iubim. (…) Eu, de exemplu, aveam obsesia asta cu «Merită?» Îmi amintesc că eram îndrăgostită în adolescență de un bărbat care mi-a spus într-o zi, nu după mult timp de când ieșeam împreună, că nu se poate să mai fim prieteni dacă nu mă culc cu el. Mă iubește prea mult și nu mai rezistă să fim despărțiți de acest impediment..

Ei bine, cu toate că eram topită după el, am considerat că nu merită să fie primul, doar pentru că mi s-a părut anormal să nu mă poată iubi fără actul sexual. Eu credeam că dragostea este mai presus de așa ceva și l-am părăsit”, a spus Andreea Esca.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×