Andreea Esca, accident teribil la schi, în 2010! Vedeta Pro TV s-a operat la Viena

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
06/01/2020, 08:35
Andreea Esca, accident teribil la schi, în 2010! Vedeta Pro TV s-a operat la Viena GALERIE FOTO
Andreea Esca s-a fotografia pe pârtiile de schi. Sursa foto - instagram

Andreea Esca a avut parte de un accident teribil la schi, în 2010! În urmă cu 10 ani de zile, vedeta PRO TV a trecut printr-un adevărat coșmar. Pasionată a schiului, Esca se afla pe Pârtia Bradul din Poiana Brașov.

Andreea Esca, accident teribil la schi, în 2010!

Era ianuarie 2010, la câteva zile după Revelion și prezentatoarea jurnalului principal al PRO TV-ului se distra alături de rude și prieteni.

Un tânăr care se afla în coborâre pe o placă de snowboard a lovit-o serios și într-o fracțiune de secundă totul a luat o o altă turnură. Andreea Esca s-a ales atunci cu fractură de tablou tibial și a fost transportată de urgență la spital.

Vedeta Pro TV s-a operat la Viena

În cele din urmă, prezentatoarea a apelat la serviciile unei clinici din Viena. N-a fost cea mai simplă operație posibilă pentru doctorii austrieci.

Medicii i-au montat plăci și șuruburi din titan și Andreea Esca a fost nevoită să meargă în scaun cu rotile o perioadă lungă de timp. Abia la câteva luni de zile aceasta a putut să meargă din nou.

Ambițioasă din fire, Andreea Esca şi-a învins teama şi în 2015, la 5 ani de zile distanță, s-a urcat din nou pe schiuri. A făcut-o din nou în această vacanță de iarnă, vedeta postând pe rețelele de socializare mai multe imagini de la schi.

De data aceasta, jurnalista a ales o stațiune din Alpii Francezi. Andreea Esca s-a fotografiat pe pârtie și a ținut să împărtășească  fanilor bucuria ei. Toată lumea a felicitat-o pentru curaj și pentru faptul că nu a renunțat la o pasiune pe care o avea încă din copilărie.

Andreea Esca se identifică cu Pro TV, alături de care și-a început cariera la 1 decembrie 1995, printr-un salut rămas celebru, „Bună seara România, Bună seara București, Pro TV te salută”. Prezentatoarea și-a început cariera la SOTI, la începutul anilor 90.

Andreea Esca a prezentat, constant, Știrile Pro TV de la ora 19.00, de la înființarea Pro TV, cu mici întreruperi datorate doar concediilor de maternitate sau de odihnă. Este cea mai longevivă prezentatoare de știri din România, având o carieră de peste 20 de ani de prezentatoare de știri pentru postul de televiziune Pro TV.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×