Andreea Esca a vorbit despre retragerea din televiziune.Vedeta de la Pro TV , dezvăluiri emoţionante: “Mă gândesc din când în când”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
21/10/2019, 17:16
Andreea Esca a vorbit despre retragerea din televiziune.Vedeta de la Pro TV , dezvăluiri emoţionante: “Mă gândesc din când în când”
Andreea Esca a vorbit despre retragerea din televiziune. Sursa foto: b1.ro

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate și longevive știriste de la noi, devenind, fără îndoială, o emblemă a Pro TV, post la care poate fi urmărită încă de la începuturi, din 1995. La cei 47 de ani ai săi, prezentatoarea știrilor televiziunii din Pache Protopopescu este angrenată în numeroase proiecte atât pe radio, cât și pe print, motiv pentru care nu exclude posibilitatea de a pune punct aparițiilor „pe sticlă”, mai ales că online-ul a început să câștige din ce în ce mai mult teren.

Andreea Esca nu vrea să se retragă prea curând din televiziune

Chiar dacă recunoaște că se gândește „din când în când” la ziua în care se va retrage din televiziune,  Andreea Esca dezvăluie că nu-i stă în fire să facă acest lucru, mai ales când vine vorba despre lucrurile pe care le face din plăcere. „Deși am foarte multe lucruri și câteodată mă gândesc: «Poate ar trebui să mai tai din ele, să mai renunț la ceva», nu sunt în stare tocmai pentru că, ajungem la începutul discuției noastre, le fac din plăcere, spune prezentatoarea Știrilor Pro TV, spre bucuria fanilor săi din întreaga țară.

Totodată, știrista admite că evoluția tehnologiei ne poate duce în punctul în care să mutăm televiziunea clasică în online, mai ales că specialiști în domeniu s-au pronunțat de nenumărate ori în favoarea unei astfel de treceri, despre care spuneau că se va produce într-un timp relativ scurt. Cu toate acestea, Andreea Esca nu este dispusă să renunțe la prima sa dragoste, după cum mărturisește într-un interviu acordat recent.

Andreea Esca, de peste 20 de ani la pupitrul Știrilor Pro TV. Sursa foto: clickpentrufemei.ro
Andreea Esca, de peste 20 de ani la pupitrul Știrilor Pro TV. Sursa foto: clickpentrufemei.ro

Ce spunea Andreea Esca despre retragerea din televiziune

La asta cu renunţatul este o chestie la care mă mai gândesc din când în când și îmi aduc aminte că un prieten mi-a spus într-o zi: «Știi care e problema ta? Nu știi verbul a abandona». Și probabil chiar e o problemă – ea poate părea ca o calitate, dar să știi că poate fi foarte bine o problemă. Nu sunt în stare. Deși, am foarte multe lucruri și câteodată mă gândesc: «Poate ar trebui să mai tai din ele, să mai renunț la ceva», nu sunt în stare tocmai pentru că, ajungem la începutul discuției noastre, le fac din plăcere. Știi că dacă aș face ceva… uite, să zicem: «Asta o faci pentru că ai nevoie de suma asta de bani», aș zice: «Bine, uite, o tai pe asta pentru că o să rămân cu asta», dar nu e despre asta! Adică nu este despre asta! Și atunci nu știu ce să îți spun. Sigur că televiziunea rămâne prima mea dragoste. Adică, în momentul ăsta, ca să îți răspund totuși la întrebarea ta, aș renunța la online.

Nu aș renunța încă la televiziune, chiar dacă tu o să îmi spui: «Da, dai, uite, televiziunea e pe moarte, poate ar trebui să rămâi în online». E tot despre «a iubi». Adică da, și dacă este pe moarte, ce, nu mai stai lângă un om, pentru că este pe moarte, dacă îl iubești?! Așa o să stau și eu în televiziune, până o să moară. Dacă o să moară, o să moară cu mine acolo. Adică nu mi se pare fair (cinstit – n.r.) să o abandonez acum, la greu! Așa cum nu mi s-a părut fair să abandonez print-ul. Deci, când am plecat din print către online, am zis: «Asta e, trebuie să mergem, să nu știu ce», după care am dat drumul site-ului, după care, mi-am dat seama după câteva luni că: «Nu, nu e ok, eu nu pot să las print-ul să moară», pentru că mie îmi place. Eu iubesc revistele, să simt cum miroase hârtia, să dau pagina, să văd pozele mari, lucioase, nu numai pe calculator”, a declarat Andreea Esca, semn că nu are de gând să părăsească pupitrul Știrilor Pro TV prea curând.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×