Andreea Esca a angajat-o prezentatoare pe fiica sa, Alexia Eram! Ce emisiune va prezenta

Dan Suta   
în Stiri mondene
13/06/2019, 14:18
Andreea Esca a angajat-o prezentatoare pe fiica sa, Alexia Eram! Ce emisiune va prezenta
Alexia Eram va fi prezentatoare la site-ul mamei sale. Sursa foto: Instagram

Andreea Esca a angajat-o prezentatoare pe fiica ei, Alexia Eram, pe perioada verii. Tânăra a venit din Anglia, undează studiază moda, iar acum va pune în practică tot ce a învățat la universitate în emisiunea online pe care o va prezenta pentru A-list Magazine, site deținut de prezentatoarea de știri de la PRO TV.

Alexia Eram, prezentatoare la site-ul mamei sale, Andreei Esca

Aceasta va prezenta emisiunea doar pe perioada verii, căci din toamnă trebuie să se întoarcă înapoi la studii. Fiica Andreei Esca a devenit celebră datorită mamei sale, cea mai admirată prezentatoare și realizatoare de știri din România. Alexia este unul dintre personajele mondene de la noi care umple paginile revistelor și ziarelor tabloide.

Fiica vedetei de la PRO a acaparat atenția presei în special după ce a început o relație de iubire cu cântărețul Mario Fresh. Chiar dacă relația dintre cei doi este una serioasă, nici vorbă de căsătorie. Alexia a declarat recent, în cadrul unui eveniment, că este prea tânără pentru căsătorie și nu se gândește să facă, deocamdată, acest pas cu Mario.

Alexia Eram este o fashionistă convinsă. Sursa foto: Instagram

Alexia face naveta București-Londra

Studenta a spus că dintre persoanele care îi lipsesc cei mai mult cât timp e plecată în Londra, Mario este cel pe care l-ar vrea mai mult alături de ea. Alexia a mai zis că îi lipsește foarte mult România, mâncarea de aici, prietenii, familia și că de fiecare dată când are vacanță este cea mai fericită, căci poate să petreacă momente frumoase alături de ai ei.

Acum că a revenit în țară, Alexia va debuta ca prezentatoare online, datorită mamei sale. În emisiunea pe care o va modera se vor dezbate tendințele în modă, greșelile și alegerile potrivite în privința anumitor ținute, dar și o serie de alte sfaturi pentru doamne și domnișoare.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×