Andreea Bănică ascultă manele la maxim: ”Adrian Minune e feblețea mea”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
10/02/2020, 13:09
Andreea Bănică ascultă manele la maxim: ”Adrian Minune e feblețea mea”
Andreea Bănică recunoaște că ascultă manele. Vedeta îl preferă pe Adrian Minune. Sursa foto: Instagram.com

Andreea Bănică este o cântăreață foarte apreciată și nu are nicio problemă cu alte stiluri muzicale. Frumoasa artistă a recunoscut că ascultă muzică de petrecere la primele ore ale dimineții, când merge în cluburi sau când are starea necesară. Vedeta a dezvăluit și care este manelistul pe care-l apreciază cel mai mult.

Cântăreața Andreea Bănică recunoaște că ascultă manele

Andreea Bănică a fost protagonista unui filmuleț în care se unduia într-o pereche de pantaloni scurți pe ritmuri de manele. Întâmplarea a avut loc în urmă cu ceva timp, dar acum vedeta a recunoscut că nu se dă în lături de a asculta și dansa pe ritmurile fredonate de Adrian Minune sau Vali Vijelie.

Frumoasa blondină a mărturisit că ascultă manele când are starea necesară sau când este singură și nu ține cont de oră sau de volum. Vedeta a precizat că nu-i cunoaște pe noii artiști din lumea manelelor, dar spune că preferații săi sunt în continuare cei vechi.

„Maneaua este de o viață! Suntem un popor balcanic! Ne place! La bulgari, aceeași muzică, în Albania aceeași muzică… în jurul nostru: sârbi, ce vrei tu… cam același stil de muzică. De ce aș spune eu că, știi, nu-mi place, că nu ascult așa ceva”, a declarat cântăreața pentru wowbiz.ro.

Andreea Bănică, fan Adrian Minune și Vali Vijelie

„Ascult manele la 3-4 dimineața, când am chef, când am stare, când sunt singură și pot să dau muzica la maxim sau când mă duc într-un club și pune unul o manea. E perfect la ora asta…

Prefer să-i ascult, sinceră să fiu, pe cei vechi. Adrian e feblețea mea, știe și el asta… Și Vali Vijelie… Sunt artiști pe care îi știu, de aceea îi ascult”, a mai spus Andreea Bănică, potrivit sursei menționate.

Întrebată dacă știe cine sunt Carmen de la Sălciua, Laura Vass, Tzancă Uraganul și Dani Mocanu, cântăreața a mărturisit că nu petrece foarte mult timp pe Youtube, dar recunoaște că nu-i place stilul muzical pe care doresc să-l promoveze aceștia.

„Cu genul acesta de muzică… nu pot să fiu mitomană, să mint și să spun că nu-mi place, că nu mă mișcă. Hai, pe bune? Nu putem să mințim poporul cu televizorul!”, a ținut să adauge blondina.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×