Andreea Bălan va pleca în luna de miere în luna ianuarie. Decizia are legătură cu fetița ei

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
22/09/2019, 12:34
Andreea Bălan va pleca în luna de miere în luna ianuarie. Decizia are legătură cu fetița ei GALERIE FOTO
Andreea Bălan și-a amânat luna de miere pentru luna ianuarie. Sursa foto: antena1.ro

Andreea Bălan va pleca în luna de miere în luna ianuarie! Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios duminică, 15 septembrie, și și-au botezat și mezina, născută pe 4 martie. Cei doi tineri însurăței nu se grăbesc însă să plece în luna de miere, potrivit libertatea.ro.

Andreea Bălan și-a amânat luna de miere pentru luna ianuarie

Tânăra mămică și soțul ei au amânat luna de miere pentru că nu vrea să stea departe de cele două copile, mai ales de cea mică, Clara, care are doar șase luni. În plus, cei doi au angajamente pe care trebuie să le onoreze, așa că au amânat pe anul viitor luna de miere.

Așadar, Andreea Bălan și George Burcea vor să plece singuri în luna de miere, fără copii. Ella Maya și Clara Maria sunt destul de mici, iar artista încă nu se încumetă să le lase în grija bunicii și a bonei.  “Nu există lună de miere când ai doi copii acasă, va fi mai târziu. În ianuarie plecăm în luna de miere și urmează să ne alegem destinația”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Bălan.

Andreea Bălan și-a amânat luna de miere pentru luna ianuarie
Andreea Bălan și-a amânat luna de miere pentru luna ianuarie. Sursa foto: playtech.ro

Luna decembrie, mașină de făcut bani pentru artiști

Ianuarie este luna cunoscută ca o perioadă de reîncărcare a beteriilor pentru artiști. Aceștia vin după luna decembrie, în care artiștii au agenda plină. Au concerte prin toată țara, iar Revelionul este o adevărată mașină de făcut bani pentru cântăreți și căntărețe.

Andreea Bălan este una dintre cele mai solicitate artiste din România. Face un show incendiar, alături de dansatoarele ei. Se știe că are show-uri în care schimbă chiar și 10 ținute! Anul trecut, de exemplu, Andreea Bălan a câștigat în luna decembrie nu mai puțin de 45 de mii de euro, după cum a scris wowbiz.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×