Andreea Bălan, mesaj emoționant la un an de la nașterea Clarei: „Am o sensibilitate față de ea. M-a făcut să văd altfel lucrurile”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
07/02/2020, 17:22
Andreea Bălan, mesaj emoționant la un an de la nașterea Clarei: „Am o sensibilitate față de ea. M-a făcut să văd altfel lucrurile”
Clara, fetița Andreei Bălan, a împlinit un an. Sursa foto: Facebook

Aproape un an s-a scurs de când Andreea Bălan a adus-o pe lume pe Clara, cel de-al doilea copil al său cu actorul George Burcea, iar îndrăgita actriță resimte chiar și acum traumele trăite în momentul nașterii, când a suferit nu mai puțin de trei stopuri cardio-respiratorii. Nimic nu se compară, însă, cu momentul în care își poate strânge micuța la piept.

Clara, fetița Andreei Bălan, împlinește un an. Mesajul îndrăgitei artiste

Într-un interviu acordat recent, frumoasa blondină a dezvăluit că încercările la care a supus-o viața în ultimul an nu au reușit să o doboare, ba dimpotrivă. Au făcut-o mai puternică și au determinat-o să trăiască din plin fiecare clipă, ca și cum ar fi ultima.

Când vine vorba despre Clara, cunoscuta cântăreață mărturisește cu sinceritate că are pentru aceasta o sensibilitate aparte, ca urmare a complicațiilor întâmpinate de intervenția chirurgicală prilejuită de aducerea pe lume a fetiței.

Am faţă de Clara o sensibilitate. Pentru că am trecut prin ce am trecut şi e ciudat să spun asta. Dar m-a făcut să văd altfel lucrurile”, a mărturisit Andreea Bălan pentru Antena Stars.

„Creierul meu este ca al unui bărbat. Văd repede eșecul sau succesul unei afaceri”

Totodată, artista a vorbit  despre modul în care îmbină armonios viața profesională cu cea personală. Ba chiar se bucură de un real succes și în afaceri, nu doar pe scenă. În plus, are o familie superbă care o face să se simtă fericită și împlinită.

Eu sunt foarte structurată pe business şi creierul meu este ca al unui bărbat şi văd foarte repede eşecul sau succesul unei afaceri. Mi-am dorit lucrul ăsta, o familie, şi am găsit un bărbat care să mă completeze în sensul ăsta”, a mai spus Andreea Bălan.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×