Andreea Bălan, mesaj dur pentru fanii care o jignesc pe Facebook! ”Nu uitați că…”

în Stiri mondene
04/05/2018, 10:23
Andreea Bălan, mesaj dur pentru fanii care o jignesc pe Facebook! ”Nu uitați că…” GALERIE FOTO
Andreea Bălan a avut un mesaj fparte dur pentru cei care o jignesc

Andreea Bălan le-a adresat un mesaj dur fanilor care o jignesc pe Facebook. Artista le-a atras atenția acestora să nu uite că în anii `90-2000, o mare parte din cei care o insultă astăzi au fost fanii eu sau au avut măcar o dată o caseta sau un autograf de la ea.

Artista a luat foc după ce, prin intermediul Facebook, oricine îi poate adresa mesaje și nu de puține ori acestea sunt extrem de răutăcioase.

”Voi ăștia care mă jigniți, nu uitați că în 99-2000, dacă mă atingeați, nu vă spălați o săptămână. Acum aveți acces la noi, cântăreții la un click distanță, și vă permiteți să jigniți fără pic de decență. Dar nu uitați că toți ați avut o casetă cu mine la un momentdat!”, i-a dat Andreea replica unei utilizatoare de Facebook care și-a permis să o insulte chiar pe pagina ei.

Andreea, mesaj pentru fanii care o jignesc

”Peste 400 de comentarii in care sunt jignita si terfelita pentru ca sustin dreptul la iubire, acceptare si toleranta de orice fel. Daca am fi mai deschisi la minte, daca am calatori si am citi mai mult, am vedea ca noi, aici in Romania, nu suntem buricul pamantului si ca argumentele religioase nu stau in picioare. 
Fiecare are o singura viata in care este liber sa faca si sa iubeasca pe cine doreste si nimeni nu este in masura sa judece si sa critice – asta inseamna toleranta si bunatate mai ales!
Nu-i problema dragilor, cu cat veti da cu pietre in mine, cu atat voi fi mai vocala ca mentalitatea voastra ingusta sa se schimbe.
Ambitia mea e mare, d-aia am rezistat 20 de ani in muzica! 
Hai, sa dea cu piatra cel care se simte fara de pacat!”, a scris Andreea Bălan într-o postare pe pagina ei de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×