Andreea Bălan, mesaj de ultimă oră din spital! Cum se simte și când va fi externată

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
24/03/2019, 19:17
Andreea Bălan, mesaj de ultimă oră din spital! Cum se simte și când va fi externată GALERIE FOTO
Andreea Balan a postat un mesaj, dupa a treia operatie

Andreea Bălan a postat primul mesaj după cea de-a treia operație pe care a suferit-o în numai două săptămâni! Vedeta a postat un mesaj emoționant pe Instagram, în care își ține la curent fanii cu starea ei de sănătate. Cântăreața a postat și o fotografie în care apare purtând niște ciorapi speciali, compresivi.

Mesajul Andreei Bălan după cea de-a treia operație

”După ploaie, întodeauna răsare soarele…Mă simt din ce în ce mai bine, iar mesajele voastre m-au ajutat și încurajat enorm! Le-am citit pe toate și vă mulțumesc din suflet. Abia aștept să ajung acasă la fetițele mele, dar trebuie să mai stau câteva zile în spital fiind atent supravegheată și îngrijită”, a scris Andreea Bălan Pe Facebook.

Fanii vedetei s-au grăbit să-i facă numai urări de bine mămicii care a trecut prin atâtea încercări în numai două săptămâni. „Insanatosire grabnica sa te intorci repede,repede la fetitele tale”, „Andreea te iubesc foarte mult, deoarece tu ești o fata de milioane,și eu regret din toată inima mea tot ce ți s-a întâmplat! Te rog foarte mult sa ai grija de tine,și de puii tai de acasă! Să îți des bunul Dumnezeu sănătate,tot binele din lume, și mai ales putere de munca!”.

Mesaj Andreea Balan
Andreea Balan a spus ca ii este dor de fetitele ei

Andreea Bălan, trei operații în două săptămâni

„DOAMNE AJUTA DRAGA MEA ,CIORAPII SUNT COMPRESIVI PT.VARICE ? RECUPERARE UȘOARA DRAGA MEA ! MULTA SANATATE TUTUROR CU DRAG”. Acestea sunt doar câteva dintre mesajele primite de vedetă pe pagina ei de Instagram.

Andreea Bălan a născut în urmă cu trei săptămâni cel de-al doilea copil al său. Nașterea a fost făcută prin cezariană, însă la scurt timp artista a intrat în stop cardio-respirator. Medicii au resuscitat-o și au reușit s-o readucă la viață. La numai câteva zile de la externare, vedeta a fost nevoită să se mai opereze o dată, ca la alte câteva zile să fie nevoită să urce din nou pe masa de operații!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×