Andreea Bălan, încă o problemă după naştere! Ce spune despre depresia postnatală

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
15/03/2019, 16:43
Andreea Bălan, încă o problemă după naştere! Ce spune despre depresia postnatală GALERIE FOTO
Andreea Bălan a vorbit despre depresia postnatală

Andreea Bălan a avut încă o problemă după naștere, după ce vedeta a suferit un stop cardiorespirator. Andreea a vorbit despre depresia postnatală și consideră că femeile care nasc trebuie să beneficieze de sprijin din partea familiei și să fie ajutată cu copilul.

Andreea Bălan, încă o problemă după naştere

„Mi s-a întâmplat la prima sarcină, o perioadă scurtă, pentru că mi-am reluat activitatea. Depresia asta se instalează și dacă stai acasă și nu ai nicio activitate. În momentul în care există un soț care te ajută nu cazi chiar atât de mult. Am fost tristă după ce am născut-o pe Ella, dar nu atât de mult dacă aș fi stat complet acasă.

Acum, la fel, dacă am ajutor… E mama, avem și o bonă excepțională și este și George care mă ajută, dar tristețea există, pentru că s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, a declarat Andreea Bălan în cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena 1.

Andreea Bălan, încă o problemă după naștere
Andreea Bălan, încă o problemă după naștere

Andreea Bălan a vorbit despre depresia postnatală

„Eu de ani de zile sunt buldozer, adică nu mă las afectată. Sunt puternică pentru că am început să cânt de la 10 ani. Acum am fost prinsă într-o perioadă sensibilă și am intrat și am citit comentariile negative și m-au afectat foarte tare. Au fost unele comentarii care au spus că nu a existat acest stop cardio-respirator.

Am plâns. Plânsul e bun uneori pentru că te descarci. Abia aștept să merg la terapie, iar eu merg de mulți ani la terapie. Abia aștept să mă întâlnesc cu terapeuta mea”, a mai spus vedeta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×