Andreea Bălan, dezvăluiri despre sarcină: „Riscam să nasc pe scenă”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
11/12/2018, 19:28
Andreea Bălan, dezvăluiri despre sarcină: „Riscam să nasc pe scenă”
Andreea Bălan, declarații despre cum a riscat să piardă prima sarcină!

Andreea Bălan a făcut declarații neștiute despre prima sarcină a sa, chiar în cadrul episoadelor de vlog din mediul online. Aceasta se pare că risca să nască prematur, dacă nu se oprea la timp din făcut efort. „Am încercat înainte să o nasc pe Ella să pargurc anumite etape care să mă ajute să fiu sigură de ceea ce sunt. Înca nu cred că rezolvasem toate traumele, de aceea, pe perioada primei sarcini, am fost destul de apatica, destul de tristă și foarte stresată.

Toate astea se cumulau cu faptul că aveam o sarcina joasă, fapt pentru care doamna doctor mi-a spus că pot să dansez pana în luna a 6-a cel mult și apoi să iau o pauză. Aceasta mi-a spus că dacă nu respectam asta, riscam să nasc pe scenă.”

Andreea Bălan, despre prima sarcină: „M-am oprit complet!”

„La 6 luni și jumătate, aproape 7 luni, m-am oprit complet, cu toate că eram în luna august, luna cea mai bună a concertelor. Toată lumea era afară, la plimbare, iar eu eram la orizontală. N-am avut voie să cobor scări, să fac efort sau să car nimic. Toată ziua stăteam și mă uitam la filme, pentru că dacă făceam efort, riscam să pierd sarcina. Doar stând toată ziua, mă apucau tot felul de gânduri apatice și triste, încă nerezolvate de mine.

Nu am avut grețuri și nici pofte prea mari, eram doar tristă. Sracina, de la hormoni, îți accentuează toate fricile în față. Toate astea s-au terminat în momentul în care Ella s-a născut. Toată starea de apatie a dispărut!

Andreea Bălan alături de George Burcea și fetița lor
Andreea Bălan alături de George Burcea și fetița lor

M-am și reîntors foarte repede la activitatea pe care o aveam eu înainte, de aceea am fost bine și mi-am schimbat starea de spirit. Relația mea cu George s-a legat mai tare din momentul în care am născut. Scopul nostru primordial a fost să avem grijă de Ella”, a mărturisit Andreea Bălan despre prima sarcină a sa pe o platformă de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×