Andreea Bălan, contract fabulos cu Antena 1! Ce a făcut dupa ce medicii i-au dat cea mai buna veste

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
19/04/2019, 09:05
Andreea Bălan, contract fabulos cu Antena 1! Ce a făcut dupa ce medicii i-au dat cea mai buna veste GALERIE FOTO
Andreea Bălan, contract fabulos cu Antena 1!

Andreea Bălan a trecut prin clipe de coșmar în ultima lună, iar acum se pare că a răsărit soarele și pe strada ei. Artista a încheiat un contract cu Antena 1 chiar în ziua în care a aflat dacă starea sa de sănătate este bună și dacă trupul ei se reface ”ca la carte”.

Andreea Bălan, cotract fabulos cu Antena 1

Într-un clip postat pe contul ei de Youtube, artista a mărturisit că a fost la medic, pentru o consultație și o ecografie, iar veștile sunt foarte bune. „Tocmai am ieșit de la doctor, am vești bune, sunt fericită. Am făcut o ecografie.

Doamna doctor mi-a spus că sunt foarte bine, operația se vindecă foarte bine și pot să-mi reiau activitatea fizică. De asta sunt cea mai fericită, că pot să încep să dansez, așa, ușor, ușor, să fac și sport la picioare, să întărim musculatura, pentru că nu am făcut de mult sport”, a povestit interpreta.

Andreea Bălan, contract fabulos cu Antena 1! Ce a făcut dupa ce medicii i-au dat cea mai buna veste
După ce medicii i-au spus că se reface perfect, Andreea a decis că e momentul să se întoarcă la treabă

Andreea, din nou la ”Te cunosc de undeva”

La scurt timp, solista a urcat în mașină, iar ca destinație i-a fost Antena 1, loc în care s-a întâlnit cu șefii postului, pentru a semna contractul de participare la show-ul ”Te cunosc de undeva”, al cărui sezon va debuta cât de curând, scrie cancan.ro.  De altfel, nu numai contractul cu Antena 1 îi va aduce sume frumoase, ci și contul său de Youtube, care a bubuit după ce a postat fiecare etapă dificilă a vieții ei din ultima perioadă.

Conform wowbiz, contul s-a dezvoltat cu o rapiditate de neînchipui, ajungând de la 256 de vizualizări și o rată de 874 de abonați lunar, în martie 2018, la 2,79 milioane de vizualizări și 15.500 de abonați lunar, în martie anul 2019, moment în care artista și-a descris tragedia în fața admiratorilor.

În ultima luni, Andreea a adunat 3,15 milioane de vizualizări și 231.000 de abonați. Numai primul vlog, în care dă detalii despre ziua dramatică, cea care îi putea aduce sfârșitul, postat pe 14 martie, numit ”Ce s-a întâmplat în ziua nașterii”, a adus 229,492 de vizualizări. Cel mai probabil, vedeta ajunge la 6.000 – 8.000 de dolari, în urma clipurilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×