Andreea Bălan cere ajutorul pentru Darius, după un accident rutier teribil! Ce a păţit tânărul

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
16/07/2019, 11:26
Andreea Bălan cere ajutorul pentru Darius, după un accident rutier teribil! Ce a păţit tânărul
Andreea Bălan, sensibilizată de cazul unui tânăr care a suferit un accident în Oradea. Sursa foto: wowbiz.ro

Andreea Bălan le cere ajutorul internauților pentru Darius, un tânăr care a suferit un grav accident rutier. Este vorba despre un tânăr de 18 ani din Oradea care are nevoie de sânge. Cazul băiatului a emoționat-o pe Andreea Bălan, prinsă în pregătirile pentru botezul micuței Clara și ocupată cu relansarea trupei Andre.

Andreea Bălan, apel umanitar

Darius Bala are nevoie urgentă de sânge, iar cântăreața i-a înștiințat pe fanii ei de acest caz și i-a rugat să îl ajute pe adolescentul orădean. Vedeta a postat pe contul ei de socializare o fotografie cu băiatul de 18 ani și un text prin care îi sensibilizează pe internauți, rugându-i să facă tot ce pot pentru a salva o viață.

„În urma unui accident rutier, Darius are mare nevoie de sânge: ORICE GRUPĂ (în special 01). Dacă este cineva dispus să doneze în Oradea, vă rog să mergeți la Centrul de Transfuzii (mâine dimineață (în această dimineață) între 07 – 10) sau în alte centre din țară și să donați pentru BALA DARIUS. (…). TREBUIE SPECIFICAT PENTRU CINE DONAȚI! BALA DARIUS”, a scris Andreea Bălan pe Facebook.

Andreea Bălan, apel umanitar pe Facebook. Sursa foto: Facebook Andreea Bălan

Darius Bala a suferit multiple fracturi și a pierdut mult sânge

Doctorii orădeni spun că tânârul a suferit multiple fracturi în urma accidentului și a pierdut foarte mult sânge din cauza șocului hemoragic. Pe Facebook, prietenii adolescentului s-au mobilizat pentru a convinge lumea să doneze sânge. Fanii Andreei Bălan au reacționat imediat la postarea vedetei, iar mulți dintre cei care stau în Oradea au răspuns afirmativ solicitării.

„Dacă este cineva dispus să doneze, vă rog să mergeți la Centrul de Transfuzii din Oradea sau în alte centre din țară și să donați pentru Bala Darius. Vă rog din suflet, haideți să ajutăm! Să fim eroi! Cei care vor să doneze pentru a-l ajuta pe Darius trebuie să specifice numele pacientului: Bala Darius, internat la Secția ATI 1, la dr. Pantiș Carmen”, scrie familia tânărului pe rețeaua de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×