Andreea Bălan a aruncat de două ori buchetul la nuntă. Fiica lui Aurelian Temișan îl prinsese prima oară

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
16/09/2019, 13:26
Andreea Bălan a aruncat de două ori buchetul la nuntă. Fiica lui Aurelian Temișan îl prinsese prima oară
Andreea Bălan a aruncat de două ori buchetul de mireasă. Sursa foto: Instagram

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios duminica aceasta. Cântăreața nu a respectat tradiția buchetului de mireasă și l-a aruncat de două ori. Artista care a prins buchetul aruncat de Andreea Bălan este o vedetă foarte apreciată în showbiz-ul autohton.

Andreea Bălan a aruncat buchetul de două ori

Cântăreața Andreea Bălan și actorul George Burcea au spus ”Da” în fața preotul, iar apoi s-au distrat de minune la un restaurant de fițe din Capitală. Artista a păstrat multe dintre tradițiile românești: dansul mirilor, momentul tortului, dar și aruncatul buchetului. Mireasa și-a păcălit domnișoarele de onoare și a aruncat buchetul de mireasă direct în brațele fiicei nașilor ei: Monica Davidescu și Aurelian Temișan. Ulterior, Andreea Bălan a mai aruncat încă o dată buchetul.

Dora Maria, fiica Monicăi Davidescu și a lui Aurelian Temișan a uimit invitații de la nunta Andreei Bălan în momentul în care a prins buchetul de mireasă. Părinții fetei s-au amuzat alături de invitați având în vedere că fata este departe de ziua căsătoriei. Andreea Bălan a fost nevoită să mai arunce o dată buchetul de mireasă, iar de data aceasta Lora a fost cea care l-a prins. Frumoasa cântăreață a fost șocată preț de câteva secunde, iar apoi a mărturisit: ”A venit la mine”.

Andreea Bălan a aruncat buchetul de două ori
Cântăreața Lora a prins buchetul aruncat de Andreea Bălan. Sursa foto: cancan.ro

Lora nu se gândește deocamdată la căsătorie

Lora a fost îmbrățișată de Andreea Bălan care a luat-o de mână. Cele două artiste au mers împreună spre scenă unde a urmat tradiționalul moment al voalului: cea care a prins buchetul de mireasă primește și voalul care îi este prins în păr. Fosta prezentatoare de la „Vorbește lumea” a postat pe contul pe Instagram mai multe Insta Story cu momentul voalului.

Artista nu a scris niciun comentariu legat de nunta cu Ionuț Ghenu. Lora și logodnicului ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ trei ani. Cântăreața nu a vorbit până acum despre căsătorie, dar a mărturisit că s-a logodit în Biserică cu bărbatul care o face să râdă, o răsfață și o face să uite de toate problemele.

„Aş spune, dar parcă nu aş spune. Este o treabă foarte serioasă. Se întâmplă lucruri bune. Nu, nu, nu m-am măritat în secret. Suntem logodiţi. Am avut şi în biserică o ceremonie. Asta era. Mi se pare un lucru normal, s-a întâmplat acum foarte mult timp. Este vechea treaba, mai mult de o lună, două. Dar dacă ne vom căsători va fi ceva în secret, ceva restrâns. Noi suntem foarte buni prieteni cu preotul. Am făcut acest lucru pentru că am avut nevoie de o protecţie divină. ”, a declarat Lora în cadrul unei emisiunii TV, conform Click.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×