Andreea Antonescu, ținută spectaculoasă la nunta Andreei Balan. Și-a luat și fetița cu ea. Foto

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
15/09/2019, 20:51
Andreea Antonescu, ținută spectaculoasă la nunta Andreei Balan. Și-a luat și fetița cu ea. Foto
Andreea Antonescu, alături de fiica sa, la nunta Andreei Bălan. Sursa foto: Facebook

Duminică, 15 septembrie, Andreea Bălan și soțul său, George Burcea și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, la doi ani de la căsătoria pe o plajă superbă din Statele Unite ale Americii, departe de ochii curioșilor. De la fericitul eveniment nu puteau lipsi persoanele apropiate fericitului cuplu, printre care se numără și Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu a atras toate privirile la nunta Andreei Bălan

Jumătatea șatenă a trupei Andre a atras toate privirile cu ținuta aleasă pentru fericitul eveniment din viața bunei sale prietene și colege. Însoțită de fiica sa, Andreea și-a făcut apariția pe covorul roșu, purtând o rochie elegantă, în naunțe de piersică, perfectă pentru această ocazie. Nici micuța Sienna nu s-a lăsat mai prejos, la cei 8 anișori ai săi fiind o prințesă în adevăratul sens al cuvântului.

Fanii din mediul online au apreciat la rândul lor vestimentația aleasă de Andreea Antonescu și fetița sa, rețelele de socializare fiind bombardate cu mesaje din partea internauților, în doar câteva minute de la postarea fotografiilor.

Andreea Bălan s-a cununat religios cu George Burcea. De la eveniment nu a putut lipsi Andreea Antonescu. Sursa foto: Facebook
Andreea Bălan s-a cununat religios cu George Burcea. De la eveniment nu a putut lipsi Andreea Antonescu. Sursa foto: Facebook

Andreea Antonescu a vorbit deschis despre divorț

Dacă Andreea Bălan i-a spus astăzi „Da” soțului său în fața lui Dumnezeu, colega sa din trupa Andre nu trece prin cele mai bune momente din punct de vedere sentimental. Andreea Antonescu a anunțat recent că divorțează de Traian Spak, după o căsnicie consumată mai mult la distanță.

Eu și Traian suntem două persoane libere de câteva luni bune. Toată această parte birocratică a divorțului o să se întâmple la notar cu prima ocazie când Traian o să aibă posibilitatea să vină în România și să stea cel puțin 30 de zile. Și, ținând cont de faptul că la mijloc este vorba de un copil minor, această perioadă se poate prelungi. Eu și Traian am stabilit absolut tot. Custodia copilului este la mine. Fără doar și poate Sienna va rămâne la mine, pentru că așa este normal și frumos”, a declarat îndrăgita artistă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×