Andreea Antonescu, surprinsă alături de Petrişor Ruge la nunta Andreei Bălan. A sărutat-o pe obraz de faţă cu toată lumea

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
16/09/2019, 21:50
Andreea Antonescu, surprinsă alături de Petrişor Ruge la nunta Andreei Bălan. A sărutat-o pe obraz de faţă cu toată lumea
Andreea Antonescu, sărut cu un bărbat foarte cunoscut la nunta prietenei sale Andreea Bălan. Sursa foto: Instagram.com

Andreea Antonescu și Traian Spak și-au spus „Adio” și au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi au fost împreună timp de 13 ani și au o fetiță de 8 ani, Sienna. Cântăreața a fost prezentă la nunta colegei sale Andreea Bălan și a fost surprinsă în compania unui bărbat foarte cunoscut din showbiz-ul autohton.

Andreea Antonescu surprinsă alături de Petrișor Ruge la nunta Andreei Bălan

Andreea Antonescu a fost surprinsă la nunta prietenei sale de-o viață Andreea Bălan în compania unui bărbat foarte cunoscut la scurt timp după separarea de Traian Spak. Chiar dacă cei doi nu au divorțat, iar în acte sunt în continuare căsătoriți, cântăreața s-a lăsat sărutată pe obraz de Petrișor Ruge, partenerul de dans al fostei sale colege de trupă. „Kiss for the one and only”, a scris coregraful la fotografia postată pe contul de Instagram.

Andreea Antonescu și Petrișor Ruge sunt prieteni foarte buni. Dar pentru că iubirea vine când te aștepți mai puțin rămâne de văzut ce se va întâmpla cu cei doi. Se pare că relația lui Petrișor Ruge cu Sandra Izbașa are ceva probeleme, iar gurile rele spun că s-au despărțit pentru că nu au mai fost văzuți împreună.

Andreea Antonescu a divorțat după 13 ani de relație
Andreea Antonescu și Petrișor Ruge, sărut pe obraz la nunta Andreei Bălan. Sursa foto: Instagram.com

Ce spune Andreea Antonescu despre divorțul de Traian Spak

„Oricum aş încerca, nu ar merge, şi decât să fim doi oameni trişti, ne asumăm, chiar dacă acum este puţin mai greu. Suntem încă tineri şi atunci de ce nu, avem dreptul să fim fericiţi. Şi oricum fetiţa ne va uni toată viaţa. La mine nu a funcţionat relaţia la distanţă. Am luptat foarte mult pentru această relaţie. Bucuria mea a fost că el mi-a spus într-una din discuţiile pe care le-am avut că nu are ce să-mi reproşeze pentru că este conştient că am luptat ca mamă, ca om, să facă tot posibilul ca relaţia mea să funcţioneze. Mi-am dorit o relaţie care să se termine la finalul vieţii. La mine nu a mers”, a declarat Andreea Antonescuîn cadrul unei emisiuni TV, potrivit spynews.ro.

Andreea Antonescu a renunțat la cariera muzicală și chiar s-a mutat în Statele Unite ale Americii pentru a fi alături de soțul ei Traian Spak. Artista a luptat ca relația lor să meargă bine, dar distanța dintre ei și-a spus cuvântul. Cântăreața a hotărât să rămână prietenă cu cel alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste, de dragul fiicei sale.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×