Andreea Antonescu rupe tăcerea și spune ce se întâmplă în relația ei. Artista nu s-a despărțit de Ștefan Manolache

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
19/11/2019, 16:14
Andreea Antonescu rupe tăcerea și spune ce se întâmplă în relația ei. Artista nu s-a despărțit de Ștefan Manolache
Andreea Antonescu spune adevărul despre relația cu Ștefan Manolache. Sursa foto: antena3.ro

După ce mai multe publicații au scris că Andreea Antonescu s-a despărțit de iubitul din ultima lună, Ștefan Manolache, artista a decis să spună cum stau lucrurile. Cântăreața a declarat că știrile despre separarea de iubitul tinerel sunt complet neadevărate, precizând că relația sa nu este doar de iubire, ci și de amiciție.

Andreea Antonescu nu s-a despărțit de Ștefan Manolache. Ce spune artista despre relația sa

Andreea Antonescu a negat zvonurile conform cărora s-ar fi despărțit de Ștefan Manolache după ce ar fi aflat depsre unele ieșiri ale acestuia. Artista s-a declarat supărată și afectată de avalanșa de ”fake-news” și spune că adevărul este cu totul altul. Jumătatea trupei Andre a mărturisit că este compatibilă cu Ștefan Manolache și se înțelege de minune cu iubitul cu 10 ani mai tânăr.

„Nu înțeleg de unde a apărut acest fake-news. Adică, cine și de ce ar avea interesul să spună că între mine și Ștefan sunt probleme? Adevărul este altul, cu totul altul. Și, ca să îi liniștesc pe unii, le pot spune că totul este foarte bine între mine și Ștefan, nu ne-am despărțit, nu ne-am certat, suntem împreună. Mai mult chiar, Ștefan se înțelege bine și cu Sienna, iar relația noastră este una și de amiciție, nu doar de dragoste”, a declarat solista pentru wowbiz.ro.

Andreea Antonescu: ”Nu este perfect, dar suntem compatibili”

Cântăreața a ținut să adauge că nimic nu este perfect, dar ea și Ștefan Manolache sunt compatibili. Andreea Antonescu este foarte mulțumită de relația sa și nu vede niciun motiv pentru care nu ar mai fi cu Ștefan Manolache despre care spune că este un bărbat implicat.

„Nimic nu este, vreodată, perfect. Dar, trebuie să recunosc, suntem compatibili. Este un bărbat implicat, așa că nu văd de ce ne-am despărți, așa cum spun unii. Avem o relație normală, totul e bine, pentru moment, între noi. Faptul că, uneori, avem și alte obligații, eu merg la evenimente, el este la muncă, nu înseamnă că suntem separați”, a completat artista, potrivit sursei citate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×