Andreea Antonescu, amendată după ce a sunat la 112 să spună că e sechestrată. Ce se întâmplase, de fapt

în Stiri mondene
20/02/2020, 09:30
Andreea Antonescu, amendată după ce a sunat la 112 să spună că e sechestrată. Ce se întâmplase, de fapt
Andreea Antonescu, amendată după ce a sunat la 112

Andreea Antonescu a sunat miercuri noapte la 112 şi a cerut ajutor. Cântăreaţa a reclamat că este sechestrată într-un apartament din Iaşi, alături de iubitul ei Ştefan Manolache.

Andreea Antonescu, amendată după ce a sunat la 112

Andreea Antonescu a cerut ajutor la 112, miercuri noapte, scrie bzi.ro. Cântăreaţa a spus operatorilor de la 112 că este sechestrată împreună cu iubitul ei într-un apartament din Iaşi.

Ajunşi la apartamentul din complexul rezidenţial Exclusive Residence din Copou, poliţiştii i-au găsit în incintă pe Andreea Antonescu şi pe Ştefan Manolache, iubitul ei.

Andreea Antonescu şi iubitul, sub influenţa băuturilor alcoolice

Amândoi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Cântăreaţa a negat că între ea şi iubit ar fi fost vreun scandal. Astfel, Andreea Antonescu a fost sancţionată de poliţişti cu 4.000 de lei amendă. Motivul amenzii a fost apelarea nejustificată la numărul de urgenţe 112.

Tânăra a fost sancţionata contravenţional cu 4.000 de lei pentru apelare nejustificată la 112”, a precizat Beatrice Romanescu, purtătoare de cuvânt al IPJ Iaşi.

Iubitul Andreei Antonescu, Ştefan Manolache, este băiatul politiciabului Mircea Manolache.

Tânărul a fost implicat în mai multe scandaluri. Ştefan Manolache a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru un scandal monstru.

În 2014, Ştefan Manolache a împuşcat un taximetrist cu arma după o şicanare în trafic. După ce taximetristul l-ar fi înjurat pe fiul de politician, acesta l-a ameninţat cu un pistol cu bile.

Şoferul de taxi, la rândul său a scos un spray lacrimogen. Astfel, iubitul cântăreţei de acum a tras de mai multe ori cu pistolul în pieptul taximetristului. Fiul de politician a fost judecat în libertate, nefiind considerat un pericol public.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×