Andra, prima imagine de la filmările Românii au talent! Sezonul 10 de la Pro TV începe în februarie

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
16/10/2019, 14:32
Andra, prima imagine de la filmările Românii au talent! Sezonul 10 de la Pro TV începe în februarie
Andra a pus punct speculațiilor privind plecarea sa de la Românii au talent. Sursa foto: click.ro

Românii au Talent, emisiunea cu care Pro TV cucerește audiențele în fiecare an se întoarce din februarie, astfel că pregătirile pentru sezonul cu numărul 10 sunt în toi. Deși s-a zvonit că Andra nu va mai face parte din echipa juriului, în spațiul public fiind vehiculate numeroase variante pentru înlocuirea sa, printre care și o întoarcere a Mihaelei Rădulescu, iată că îndrăgita artistă nu s-a putut despărți de show-ul care îi este atât de drag, după cum mărturisea în urmă cu ceva timp.

Imaginea care pune punct speculațiilor

Pentru a pune punct speculațiilor, soția lui Cătălin Măruță a postat pe rețelele de socializare o fotografie surprinsă chiar pe platoul de filmare al producției cu care postul din Pache Protopopescu înregistrează audiențe record încă din 2011. În scurt timp, contul personal de Instagram al cântăreței a fost bombardat cu mesaje de felicitări din partea celor care îi urmăresc activitatea în mediul online. De altfel, și Cătălin Măruță a dat de înțeles că partenera sa de viață va rămâne în juriul Românii au talent.

Să ştii că Andra munceşte mereu, a lansat piesa cu What’s Up, ‘Ţine-te bine’, are turneul ‘Tradiţional’, a fost la Mioveni, urmează concert pe 16 noiembrie la Craiova, cel de pe 1 decembrie, urmează alte spectacole, începe în octombrie preselecţiile şi filmările pentru ‘Românii au talent’, sunt multe de făcut”, a declarat prezentatorul emisiunii La Măruță.

Artista rămâne în echipa juriului. Sursa foto: Instagram
Artista rămâne în echipa juriului. Sursa foto: Instagram

Andra nu s-a regăsit la Vocea României

Încă din luna martie, Andra și-a anunțat plecarea din juriul emisiunii Vocea României, locul său fiind luat de Horia Brenciu, întors la proiectul său de suflet, după experiența X Factor. Chestionată în privința motivelor care au determinat-o să ia o astfel de decizie, artista a dezvăluit că nu s-a simțit în largul ei în acest proiect.

Dragostea vieții mele rămâne emisiunea «Românii au talent». La «Vocea României» este competiția prea mare. Lupta pentru a câștiga, nu știu… Eu văd diferit lucrurile, m-aș fi așteptat să nu fie așa multă tensiune. Se simțea între concurenți, antrenori… Nimic nu a fost regizat. Au fost supărări, eu sunt foarte pătimașă. Știu că anul trecut, deși aveam programată o vacanță, am renunțat la show pentru «Vocea României». Nu am plecat, s-au dus doar Cătălin și copiii”, spunea Andra la vremea respectivă.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×