Andra, mesaj emoționant pentru Cătălin Măruță, de ziua lui: „Ești tot ce mi-am dorit”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
27/01/2020, 15:28
Andra, mesaj emoționant pentru Cătălin Măruță, de ziua lui: „Ești tot ce mi-am dorit”
Andra, mesaj emoționant pentru Cătălin Măruță, de ziua lui. Sursa foto: feminis.ro

Cunoscutul prezentator de televiziune Cătălin Măruță împlinește astăzi 42 de ani. Cu această ocazie, soția lui iubită, Andra, i-a făcut o urare de zeci de mii de like-uri pe o rețea de socializare.

Andra, mesaj emoționant pentru Cătălin Măruță, de ziua lui

Cătălin Măruță și Andra formează unul dintre cele mai stabile cupluri de showbizz-ul românesc. Sunt împreună din anul 2005 și au împreună doi copii frumoși și talentați.

„E ziua lui şi întotdeauna vreau să sărbătoresc de parcă ar fi și a mea. Ce e al meu e şi al lui şi invers, nu? La mulți ani, dragul meu. Ești tot ce mi-am dorit!”, a scris Andra pe contul său de Instagram.

Cătălin Măruță și Andra sunt împreună din anul 2005 și au doi copii

Fanii celebrului cuplu nu au stat deloc pe gânduri și i-au asaltat cu urări de bine și cu multă sănătate.„La mulți ani!!! Să vă bucurați de tot ce aveți!”, „Fiţi Binecuvântaţi!??La mulţi aniii sănătoşi, Cătălin!????? / Cei mai dragi!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Cătălin Măruță a recunoscut că nu i-a fost mereu ușor. Primul său job a fost în stradă, acolo unde împărțea pliante trecătorilor. Era student la drept și a dorit musai să fie independent financia, așa că a muncit cât de mult a putut, după cum a recunoscut într-un interviu recent.

„Lucram la un post de radio, eram si DJ in discoteca, aveam si un part-time la o clinica medicala, imparteam si pliante electorale pe strada. De fapt, asta cu pliantele a fost primul job, adica de-aici am castigat primii bani.

Eram foarte exaltat, normal, si am cheltuit impulsiv, asa cum faci cu primul salariu. Mi-am cumparat o geaca ce imi placea la nebunie, dar i-am luat si mamei mele o esarfa frumoasa”, a declarat prezentatorul TV, informeaza ziare.com.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×