Andra Măruță nu exclude posibilitatea să își facă operații estetice pe viitor, deși e îngrozită de ace

Dan Suta   
în Stiri mondene
15/11/2019, 13:32
Andra Măruță nu exclude posibilitatea să își facă operații estetice pe viitor, deși e îngrozită de ace
Andra Măruță susține că nu are nicio operație estetică. Sursa foto: huff.ro

Andra, soția lui Cătălin Măruță, nu exclude posibilitatea ca pe viitor să își facă operații estetice, deși e îngrozită de ace. Cântăreața a fost întrebată dacă și-a făcut vreo intervenție chirurgicală până acum, iar răspunsul ei a fost negativ. Artista nu este împotriva operațiilor estetice, însă spune că deocamdată nu simte nevoia să și le facă. Fosta jurată de la Vocea României a spus că va recurge la asta cel mai probabil peste 10 ani, dacă nu îi va plăcea ce va vedea în oglindă.

Andra Măruță nu are nicio operație estetică

Unul dintre motivele pentru care Andra evită cu orice preț intervențiile chirurgicale este teama de ace. Vedeta spune că ar trebuie să fie foarte motivată să se supună acestei temeri și că trebuie să fie un medic foarte bun care să îi ofere suficientă încredere încât să nu regrete.

„Deocamdată nu am nicio operație, însă fiind artistă vreau să arăt bine pentru fanii mei. Însă acum mă simt bine în pielea mea și este ok”, declarase Andra în urmă cu ceva timp, conform spynews.ro.  „Nu exclud asta pe viitor. Poate peste 10 ani voi vrea o intervenție sau injecții ca să mă simt mai bine când mă uit în oglindă”, a mai spus artista.

Frica de ace o ține departe de chirurg

„Nu știu cum aș trece peste frica mea de ace și bisturiu. Sunt îngrozită de ele. Ar trebui să fiu foarte, foarte motivată să mă las pe mâinile unui medic”, a mai spus cântăreața. Andra are 33 de ani și se întreține bine. Vedeta preferă să ducă o viață cât mai sănătoasă posibil și nu are de gând să retușeze ceva la chipul ei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×