Andra, apariţie de senzaţie în noul videoclip! Soţia lui Cătălin Măruţă i-a uimit pe fani. FOTO

Andra, apariţie de senzaţie în noul videoclip! Soţia lui Cătălin Măruţă i-a uimit pe fani. FOTO GALERIE FOTO
Andra nou videoclip

Andra, apariţie de senzaţie în noul ei videoclip! Andra dansează, cântă și se distrează împreună cu Descemer Bueno, un cântăreț și compozitor cubanez. Piesa ”Camarero” este una foarte ritmată, care te face să te ridici la dans, chiar dacă n-ai dansat niciodată în viața ta!

Andra, apariție de senzație în noul videoclip

Frumoasa artistă și-a lăsat fanii cu gura căscată cu mai multe ținute care mai de care mai atractive. Vedeta este foarte ”caliente”, iar rochiile sunt scurte, lăsând să se vadă picioarele sexy ale vedetei. În plus, decolteele sunt mai mult decât generoase, lucru remarcat de toți internauții.

În stilul caracteristic, deja putem spune că nu există și nu ar trebui să existe o vară fără o piesă cu ritmuri latino-calinte și versuri în limba spaniolă de la Andra. Una dintre cele mai apreciate și talentate artiste din România a revenit cu o colaborare incendiară, care ne obligă să dăm boxele la maxim. Piesa Camarero are șanse reale să devină colona sonoră a verii 2019!

Andra nou videoclip
Andra nou videoclip

Piesa ”Camarero”, peste 100 de mii de vizualizări în doar câteva ore

Andra și compozitorul brazilian s-au întâlnit în anul 2017, când au stat mai mult timp în studio-ul de înregistrări și au stabilit pe ce linie melodică va merge. Se pare că alegerea făcută de ei a fost una bună, deoarece în doar câteva ore de la lansarea piesa fusese urmărită de peste 100 de mii de fani.

Andra a fost încântată de creativitatea și personalitatea compozitorului cubanez, iar Descemer a rămas impresionat de vocea Andrei și de compatibilitatea ei cu stilul care l-a consacrat, latino cu elemente de hip-hop. Așa a luat naștere piesa “Camarero“, Andra a influențat piesa de la primele versuri și acorduri, iar cubanezul a ascultat cum sună piesa pe vocea ei.

“Să lucrez cu Andra, cea mai mare artistă din România, este o mare plăcere. Sunt convins că piesa Camarero se va auzi toată vara!“, a declarat Descemer Bueno.

“Descemer are un simț extraordinar pentru muzica ritmată, are salsa în sânge, umor și creativitate incredibila. Mă bucur că am avut ocazia să ne cunoaștem. Cred că mai putem face multe lucruri frumoase împreună”, a spus completat Andra.

Videoclipul a fost filmat în mai multe locații exotice și a surprins vibe-ul senzual al piesei. Cât au filmat împreună, Andra și Descemer s-au distrat, au dansat și au stat de vorbă, aflând cât de multe au în comun.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×