Andra, afectată de coronavirus. Câți bani pierde jurata Românii au talent din cauza epidemiei COVID-19

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
26/02/2020, 09:45
Andra, afectată de coronavirus. Câți bani pierde jurata Românii au talent din cauza epidemiei COVID-19
Andra a fost nevoită să anuleze un concert din Italia din cauza epidemiei de coronavirus. Sursa foto: Instagram.com

Epidemia de coronavirus care a creat panică și isterie în ultimele luni nu afectează numai oamenii de rând, ci și vedetele. Celebra cântăreață Andra a fost nevoită să-și anuleze un concert programat pentru începutul lunii martie în Europa pentru un moment mai prielnic tocmai din cauza virusului periculos.

Andra anulează un concert din Italia din cauza coronavirusului

Andra este precaută și atentă în ceea ce privește starea sa de sănătate, motiv pentru care și-a anunțat fanii că a amânat concertul programat pentru data de 1 martie din Italia. Jurata „Românii au talent” de la Pro TV a mărturisit că evenimentul „Tradițional” va fi reprogramat în momentul în care situația din peninsulă se va liniști.

Frumoasa cântăreață trebuia să ajungă luna viitoare în Padova, dar a pus mai presus de spectacol sănătatea sa și a formației sale. Soția prezentatorului Cătălin Măruță a mai adăugat că este afectată de acest lucru, dar așteaptă cu nerăbdare ca situația să se clarifice și să-și reia concertul amânat din Italia.

„Dragii mei, sunt cu gândul la românii din Italia, în această perioadă de îngrijorare si confuzie din cauza răspândirii coronavirusului. Din cauza măsurilor speciale de securitate, concertul de la Padova se amână pentru o altă dată”, a scris artista pe contul de Instagram.

Cântăreața va reprograma concertul din Padova atunci când pericolul este depășit

Andra Măruță este cunoscută că încasează sume fabuloase pentru prestațiile sale. Având în vedere că acest concert era programat în afara țării, artista ar fi trebuit să primească o sumă de bani foarte importantă care se ridică undeva în jurul valorii de 15.000 de euro. Cel mai probabil vedeta va pierde acești bani pentru că nu se poate știi când coronavirusului va dispărea.

„Trebuie să fim responsabili și să respectăm legea, să ne gândim mai mult la sănătate decât la orice altceva. Așadar, vreau să reprogramăm concertul când situația se clarifică si se liniștește, iar pericolul este depășit.

Îmi pare rău pentru această neplăcere, știu cât de mult v-ați dorit acest concert care era deja SOLD OUT, să știți că și eu așteptam cu nerăbdare evenimentul. Totuși, nimeni nu putea prevedea această situație. 

Vă rog să țineți legătura cu organizatorul din Italia pentru mai multe informații. Sper că sunteți în siguranță și atenți la toate măsurile de prevenție!”, a mai precizat cântăreața pe pagina sa de socializare.

Mai departe, cântăreața de muzică ușoară a redat comunicatul oficial al autorităților italiene care arată care este situația, dar și care sunt măsurile pe care le-au fost impuse cetățenilor. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară și foarte mult persoane s-au bucurat că artista a luat această decizie și rămâne acasă pentru a fi în siguranță.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×