Andra a enervat-o pe Luminiţa Dobrescu, o câştigătoare a Cerbului de Aur: „E cea mai mare obrăznicie”

Dan Suta   
în Stiri mondene
27/10/2019, 10:06
Andra a enervat-o pe Luminiţa Dobrescu, o câştigătoare a Cerbului de Aur: „E cea mai mare obrăznicie”
Luminița Dobrescu a criticat-o dur pe Andra. Sursa foto: adevărul.ro

Luminița Dobrescu, una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, o câștigătoare a Cerbului de Aur, a făcut-o praf pe Andra Măruță din cauza unei melodii despre care fosta jurată de la Vocea României a spus că este parte a folclorului românesc. Înțepătura a fost declanșată de declarațiile Andrei despre melodia „Of, inimioară”. Cântăreața în vârstă de 72 de ani i-a umplut frigiderul artistei insinuând că ar fi o manelistă.

Luminița Dobrescu o desființează pe Andra

Hahahahaha…..!!!! Să auzi și să nu crezi …Andra cânta „Muzică Populară” și afirmă cu mult curaj, precum că piesa OF INIMIOARĂ este folclor românesc!!!!! Este cea mai mare OBRÂZNICIE posibilă și lipsă totală de respect față de o piesă sacră a muzicii ușoare românești, cu o dublă valoare în istoria acesteia!??? Compozitorul este EDMOND DEDA!! Și nu a scris manele!”,  a declarat Dobrescu, scrie cancan.ro.

Andra apare pe cea mai nouă copertă a revistei Unica, iar în numărul din luna noiembrie este caracterizată prin ochii celor care o cunosc, persoane apropiate cunoscute. Cătălin Măruță spune despre soția lui că este adorabilă pentru că adoarme de fiecare dată după ce se uită la un film. „Andra vorbește deschis în orice interviu, ca și cum ar vorbi cu prietenii ei, e foarte ușor să îi cunoști personalitatea”, spune Măruță, scrie unica.ro.

Andra, o artistă de succes

Andra este una dintre cele mai de succes artiste din România. Vedeta PRO TV abordează mai multe genuri muzicale, printre care muzică populară și dance. Pe lângă proiectele muzicale, Andra apare și la televizor, ca jurată în emisiunea „Românii au talent”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×