Anda Adam s-a tatuat între sâni! Artista s-a pozat și a făcut imaginea publică pe internet

Dan Stancu   
în Stiri mondene
08/03/2019, 12:11
Anda Adam s-a tatuat între sâni! Artista s-a pozat și a făcut imaginea publică pe internet GALERIE FOTO
Anda Adam s-a tatuat între sâni! Artista s-a pozat și a făcut imaginea publică pe internet

Anda Adam face senzație pe Instagram, unde a postat o fotografie cu tatuajul pe care și l-a făcut între sâni. Fanii artistei sunt încântați, mulți i-au spus că e superbă și au vrut să știe dacă tatuajul este unul permanent.

Anda Adam s-a tatuat între sâni! Ce model a ales

În fotografia postată pe Instagram, Anda Adam apare într-un hanorac portocaliu, nu poarta sutien și între sâni are tatuat un dreamcatcher, un talisman al nativilor americani. „Esti frumoasă și talentată”, a comentat imediat una dintre fanele sale, în timp ce un fan a exclamat: „Wow, mișto tatuajul”.

Poza cu tatuajul făcut între sâni a strâns aproape 18.000 de aprecieri și internauții au vrut să afle dacă acesta este permament. Se pare însă că nu și, după un timp, îndrăgita vedeta îl va înlocui probabil cu un altul care o va face să arate și mai sexy.

Anda Adam s-a tatuat între sâni! Artista s-a pozat și a făcut imaginea publică pe internet
Anda Adam s-a tatuat între sâni! Artista a făcut imaginea publică pe Instagram.

Atrăgătoare pe plajă

Anda Adam și-a obișnuit fanii cu poze în care își arată trupul de invidiat. Luna trecută, a postat fotografii din timpul vacanței petrecute la Cancun, în Mexic, și admiratorii săi au fost extaziați. În fotografii apare și fetița sa, Evelin, iar vedeta a mărturisit că își mai dorește un copil.

Nu sunt însărcinată, dar ne dorim încă un copil. Când o să fiu însărcinată, o să vin şi o să vă spun şi o să fiu foarte fericită că sunt însărcinată. Deocamdată nu sunt, deocamdată sunt pe dietă pentru că vreau să-mi permit să mânânc de sărbători un cozonac, o sărmăluţă. Şi la prima sarcină, asta am făcut înainte. Eu în sarcină am luat nouă kilograme, din care copilul a avut trei. Nu am stabilit când vrem să facem un copil. Ne comportăm normal şi dacă se întâmplă pur şi simplu, cu siguranţă o să fie binevenit pentru că ne mai dorim încă un copil, dar nu ne-am făcut niciun plan”, a spus Anda Adam.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×