Anchetă la Termoenergetica! Un muncitor a căzut într-o groapă și se află în stare critică la spital

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
20/02/2020, 14:10
Anchetă la Termoenergetica! Un muncitor a căzut într-o groapă și se află în stare critică la spital GALERIE FOTO
Starea bărbatului este una critică. Sursa foto - hepta.ro

Anchetă la Termoenergetica acolo unde un angajat al companiei municipale a căzut într-o groapă de patru metri. S-a întâmplat chiar în în timpul programului.

Anchetă la Termoenergetica!

Muncitorul se afla în timpul unei lucrări la o conductă. Acesta a fost transportat la spital, în stare critică.

„În data de 19 februarie 2020, în jurul orei 11,00, la o lucrare de înlocuire a unor conducte de termoficare pe reţeaua primară din zona străzii Dreptăţii – Sectorul 6 al Municipiului Bucureşti, s-a produs un accident de muncă în urma căruia un angajat al companiei a fost rănit.

Un muncitor a căzut într-o groapă și se află în stare critică la spital

Persoana accidentată a fost transportată la spital. Totodată, au fost sesizate toate instituţiile abilitate, în prezent fiind în desfăşurare anchete prin care să fie stabilite cauzele şi condiţiile în care s-a produs accidentul”, informează un comunicat al Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti S.A.

Potrivit ISU Bucureşti Ilfov, muncitorul a căzut într-o groapă de aproximativ patru metri adâncime, fiind lovit şi de o placă de beton.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD, o descarcerare şi o autospecială de pompieri.

Muncitorul, în vârstă de aproximativ 45 de ani, a fost scos din groapă, în stare de inconştienţă. I s-a acordat primul ajutor, a fost intubat şi transportat la Spitalul Universitar Bucureşti.

Surse medicale citate de Agerpres au precizat că muncitorul se află la Terapie Intensivă în stare critică.

„Persoana prinsă azi între o placă și țevi, în timp ce executa lucrări la rețeaua de termoficare Termoenergetica /RADET se află acum intubată, la Spitalul Municipal. Medicii sunt rezervați.

La PMB va fi o sedinta cu Sorin Chiriță managerul public de la ora 14.00. Colectivul în care lucra omul rănit este revoltat pentru că ei muncesc în condiții de muncă foarte grele, cu normele de SSM nerespectate, pe bani putini și riscuri multe. Muncitorul a fost lovit de o placa în cap și pe trup fiind prinsă sub placă, pe țevi.

Sindicatul este controlat și mă aștept să mușamalizeze cazul, vor aloca rapid bani familiei, Gabriela Firea nu va spune o vorbă. Eu zic că măcar acum, demisia finului, dl. Burghiu, directorul Termoenergetica / RADET, se impune”, a scris și Ciprian Ciucu pe o rețea de socializare

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×