Anca Țurcașiu s-a mutat în București: „Ultima investiție pe care o fac în această viață”

Maria Cristina    Ana Chivu   
în Stiri mondene
06/11/2018, 13:39
Anca Țurcașiu s-a mutat în București: „Ultima investiție pe care o fac în această viață” GALERIE FOTO
Anca Țurcașiu s-a mutat în București fără soțul său

Anca Țurcașiu a luat o decizie imensă atunci când s-a mutat în București. Soțul acesteia a rămas la vila celor doi din Corbeanca, însă se pare că pe vedetă nu o deranjează. Actrița a surprins cu achiziționarea recentă pe care a făcut-o.

„Am văzut o groapă săpată lângă blocul nostru și am luat în faza de construcție într-un bloc nou foarte frumos mai mare puțin și practic stăm pe aceeași stradă a fost o minune pt că zona aia este cea mai frumoasă în opinia mea Cotroceni-Panduri.”, a declarat Anca Țurcașiu despre mutarea din Corbeanca în București.

Anca Țurcașiu, investiție de milioane într-un apartament din Capitală

Artista și-a propus ca aceasta să fie ultima sa investiție de un astfle de gen, așa că toți banii care îi intră în buzunare de acum înainte se vor duce pe călătorii, vacanțe și excursii.

Anca Țurcașiu alături de soțul ei, Cristian Georgescu
Anca Țurcașiu alături de soțul ei, Cristian Georgescu

„Stăteam de-o viață într-un apartament mic și am zis că atât cât trăiesc aici pe pământ vreau să fiu fericită și dacă pot să-mi permit și există această posibilitate o fac și o mutare știe toată lumea ce înseamnă, ce balamuc de nedescris.

Anca Țurcașiu, actriță și cântăreața
Anca Țurcașiu, actriță și cântăreața

Asta oricum este ultima investiție pe care o fac în această viață într-un perete s-a terminat de acum înainte toate investițiile merg către călătorii. Noi avem în fiecare an luna noastră în ianuarie și plecăm undeva departe o lună.

În ianuarie, care a trecut am fost în America de Sud, Patagonia, Buenos Aires, Argentina, Rio de Janeiro, am avut o călătorie absolut minunată, iar în ianuarie 2019 plecăm în Costa Rica, Panama și Cuba”, a mai spus Anca Țurcașiu în cadrul emisiunii de noapte, Extra Night Show.  De asemenea, se zvonește că locuința din Corbeasnca pe care abia apărăsit-o vedeta a fost și ea o investiție de sute de mii de euro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×