Anca Sigartău de la Asia Express a vorbit despre boala de care a suferit: ”Ți se dă un an să trăiești!”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
20/02/2019, 14:09
Anca Sigartău de la Asia Express a vorbit despre boala de care a suferit: ”Ți se dă un an să trăiești!” GALERIE FOTO
Anca Sigartau a invins o boala incurabila cu post si rugaciune!

Pe actrița Anca Sigartău  o cunoaște toată țara, iar acum se face populară și prin Asia, deoarece participă la emisiunea ”Asia Express”, unde face o echipă redutabilă cu fiul ei. Este plină de energie, fuge, râde, glumește și câștigă probe la celebrul concurs difuzat de Antena 1.

Lucrurile nu au stat mereu așa. Actrița are o poveste de viață care ar putea oricând să reprezinte un scenariu de film. Are de toate. Dramă, tensiune, momente emoționante, dar și o minune.

Anca Sigartău a învins o boală incurabilă prin post și rugăciune

Actrița a povestit prin ce a trecut în urmă cu zeci de ani, când i s-a spus că nu va mai avea mult de trăit. “După al doilea copil, am divorțat. Nimeni nu a știut că am divorțat în 1993. Lumea știe că am divorțat prin 2000. Al treilea copil, l-am făcut după divorț. Bine, lucrurile sunt mai complicate. Am trecut printr-o experiență medicală traumatizantă, în care am avut un diagnostic, o boală în care ți se dă un an de zile să trăiești. Și mi s-a spus că un an de zile trăiești cu acest diagnostic. Și cu tratamentul”, a declarat Anca Sigartău într-un interviu.

Anca Sigartau
Medicilor nu le-a venit sa creada cand au vazut rezultatul analizelor

Actrișa a învins boala, iar medicii nu au crezut-o când le-a spus ce a făcut. “Eram în spital și la un moment dat știu că am vrut să ies din spital, pentru că mi-am dat seama că nu mai am foarte mult timp și vreau să fiu acasă, alături de copii. Cât mai am, măcar să fiu cu ei. Am ieșit din spital și pe 15 noiembrie, ziua de naștere a bunicii mele. Știam că începe Postul Crăciunului. Nu aveam nici o informație despre post, despre biserică, despre lucrurile de genul ăsta, dar știam, în interiorul meu, că vreau să încerc. Că trebuie să mă duc acasă să țin post.

Pe 15 noiembrie am ieșit din spital cu niște indici foarte mari, pe 20 decembrie, când m-am întors la control, m-au întrebat: «Unde este tumora?». Nu mai era. M-a întrebat doctorul ce am făcut, ce tratament. Și i-am spus: «Eu vă spun, dar nu o să credeți». Asta s-a întâmplat. Nu mai exista tumora. Indicii coborâseră foarte mult. Nu știam că Postul poate să aibă o asemenea putere. Din momentul acela am știu că voi trăi”, a mărturisit Anca Sigartău în cadrul emisiunii “Prietenii de la 11”, care rulează la Antena 1.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×