Anca Serea a împlinit 39 de ani! Fosta prezentatoare TV și-a aniversat ziua de naștere fără Adrian Sînă

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
03/02/2020, 17:40
Anca Serea a împlinit 39 de ani! Fosta prezentatoare TV și-a aniversat ziua de naștere fără Adrian Sînă
Anca Serea și-a petrecut ziua de naștere alături de copiii săi. Sursa foto: Instagram

Duminică, 2 februarie, a fost zi de sărbătoare în familia Ancăi Serea, pentru că fosta prezentatoare TV a împlinit frumoasa vârstă de 39 de ani. Bruneta i-a avut alături pe toți cei șase copii ai săi, însă nu și pe soțul Adrian Sînă. Absența îndrăgitului artist a fost imediat remarcată de fanii din mediul online, care au asaltat-o cu nenumărate întrebări pe marginea acestui subiect.

Anca Serea, aniversată în absența soțului său. De ce nu a putut fi prezent și Adi Sînă

Într-un final, vedeta a cedat insistențelor prietenilor și le-a explicat tuturor, printr-o scurtă postare pe rețelele de socializare, că partenerul său de viață a fost nevoit să plece peste hotare „ cu afaceri”. Împreună cu trupa sa, Akcent, acesta se află în turneu prin mai multe orașe din India.

Nu putea uita, însă, de această zi importantă, așa că a avut grijă să se revanșeze față de soție. Potrivit click.ro, acesta i-a scris Ancăi un superb mesaj cu ocazia aniversării celor 39 de ani de viață și i-a promis că vor sărbători cum se cuvine de îndată ce solistul se va întoarce din călătoria sa peste mări și țări.

Mesajul lui Adrian Sînă de ziua soției sale

02.02! La mulți ani, dragostea mea ! O poză foarte rară cu noi din 2011. Te iubesc!”, a scris îndrăgitul artist, scurt și la obiect, pe contul său de Facebook. Totodată, acesta a publicat și o fotografie realizată cu mai bine de 9 ani în urmă, în compania partenerei sale de viață.

Reacția Ancăi Serea nu s-a lăsat nici ea prea mult așteptată. Vizibil emoționată, frumoasa brunetă a ținut să le transmită tuturor prietenilor din mediul online că este recunoscătoare pentru fiecare lecție pe care „i-a predat-o” viața și, totodată, se consideră o femeie fericită și împlinită.

Ultima zi din #38 Ce am învăţat până acum? Să mulţumesc pentru toate aşa cum vin, să iubesc oamenii aşa cum sunt, să ajut fără tăgăduinţă, să nu-mi pierd niciodată credinţa, dragostea îţi dă puteri nebănuite!”, a scris fosta prezentatoare TV.

Vedeta are doi copii, David și Sarah, din relația cu afaceristul Filip Poplingher, răpus de o boală nemiloasă. Ulterior, l-a cunoscut pe artistul și compozitorul Adrian Sînă, iar cei doi au ajuns în fața altarului în noiembrie 2015, după patru ani de relație.

Au împreună patru copii, pe Noah, Ava, Moise și Leah și formează una dintre cele mai frumoase familii din showbiz-ul românesc. De ziua ei, Anca și-a petrecut timpul cu micuța Leah, care i-a pregătit mamei sale o aniversare cu adevărat memorabilă, ajutată și de surioara Ava.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×