Anamaria Prodan și-a schimbat look-ul. Impresara i-a uimit pe fani. Galerie foto

Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
04/02/2020, 15:43
Anamaria Prodan și-a schimbat look-ul. Impresara i-a uimit pe fani. Galerie foto GALERIE FOTO
Anamaria Prodan și-a schimbat look-ul

Anamaria Prodan și-a schimbat din nou look-ul! Faimoasa impresară face ce face și se reiventează. De fiecare dată parcă arată mai bine. Așa a făcut și acum, când a adoptat un nou look, despre care fanii săi se declară cuceriți!

Anamaria Prodan și-a schimbat look-ul

Anamaria Prodan a avut ani de zile celebra freză cu țepi, apoi a fost tunsă scurt, a avut părul lung, a fost când brunetă, când blondă, când șatenă. Ei bine, se pare că a venit timpul pentru o nouă schimbare de look.

Anamaria Prodan s-a tuns și și-a ajustat lungimea părului până puțin sub umeri. Are cărare pe mijloc și și-a schimbat și culoarea părului, după cum se poate vedea în Galeria Foto!

Anamaria Prodan e pregătete pentru reality show

Între timp, Anamaria Prodan filmează de zor pentru noul reality show care urmează să fie lansat la Antena Stars. ”Prodanca şi Reghe. Preţul succesului” urmărește familia celebrei inpresare peste tot. Și nu este ușor deloc, deoarece aceasta călătorește, nu glumă.

Filmările au loc pe patru continente, iar echipele de jurnaiști îi însoțesc pe membrii familiei 24 din 24 de ore. “Sunt fericitã cã am revenit în Antenã, mã întorc la matcã, în trustul care m-a consacrat cu acest reality show.

Ani de zile, dupã ce încheiasem filmãrile, mã oprea lumea pe stradã sã mã întrebe când revin, aşa cã sunt mai mult decât bucuroasã cã pot merge mai departe cu cel de-al şaptelea sezon din seria noastrã!”, a declarat Anamaria Prodan.

“Vã invit sã ne fiţi alãturi şi sã vedeţi cum aratã o zi din viaţa noastrã. Deşi au trecut câţiva ani de la seria precedentã a reality-ului, televiziunea e ca mersul pe bicicletã.

Sigur cã mai am momente când uit de camerã şi discut pe şleau anumite lucruri, dar mi-am asumat asta când am semnat şi vreau ca oamenii sã mã vadã exact aşa cum sunt eu”, a mai completat Ana.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×