Anamaria Prodan, rochie de 10.000 de euro la Gala Performanței și Excelenței. FOTO cu ținuta fabuloasă

Dan Suta   
în Imagini de ultima ora
08/11/2019, 10:29
Anamaria Prodan, rochie de 10.000 de euro la Gala Performanței și Excelenței. FOTO cu ținuta fabuloasă GALERIE FOTO
Sursa foto: Instagram

Anamaria Prodan a purtat o rochie de 10.000 de euro la Gala Performanței și Excelenței, unul din cele mai importante evenimente în care sunt premiați artiști de valoare, prezentatori de televiziune, oameni de afaceri, sportivi sau influenceri. Soţia lui Laurențiu Reghecampf, desemnată femeia anului 2019 în România a fost prezentă la eveniment îmbrăcată într-o rochie unicat creată de Georgiana Stavrositu.

Anamaria Prodan, într-o rochie de 10.000 euro creată de un designer român: „M-am simţit femeia secolului în ea!”

Rochia se vinde în Dubai cu 10.000 de euro, fiind o ediţie limitată! Sexy impresara a dezvăluit că a văzut rochia abia cu două ore înainte de gală, iar emoțiile au fost foarte mari pentru ea când s-a văzut în oglindă. „Georgiana mi-a cerut să merg pe mâna ei şi să am încredere în ea! Şi m-am simţit absolut extraordinar în rochia sa, demnă de femeia numărul 1 în România. Ca femeia secolului, nu doar a anului”, a dezvăluit, cu mândrie, Anamaria Prodan pentru FANATIK.

Creațiile româncei se vând în celebrele galerii Lafayette, iar ținutele ei s-au bucurat de aprecieri în mai multe țări. (VEZI TOATE IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO)

Au primit premii și Andreea Marin și Carmen Brumă

Anamaria Prodan a fost desemnată femeia anului în România anului 2019. De asemenea, şi Iuliana Tudor a fost premiată pentru 20 de ani de excelență în televiziune. Realizatoarea emisiunii „Vedeta populară” nu a fost singura care a primit un premiu pentru activitatea sa. Și prezentatoarea Iuliana Marciuc a luat un premiu pentru excelență în jurnalism, oferit pentru emisiunea „Destine ca-n filme” de la TVR, conform tvr.ro.

TVR  a luat un premiu important și pentru festivalul de muzică Cerbul de Aur, considerat cel mai important festival-concurs internațional de muzică. La gala de aseară au mai primit trofee, printre alții, și Andreea Marin, Helmuth Duckadam, Carmen Brumă, Ovidiu Lipan Țăndărică și coregrafa Beatrice Rancea (jurată în emisiunea „Îmi place dansul” de la Kanal D).

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×