Anamaria Prodan investește o avere în educația copiilor săi! Cât plătește doar pentru Rebecca!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
21/09/2018, 23:09
Anamaria Prodan investește o avere în educația copiilor săi! Cât plătește doar pentru Rebecca! GALERIE FOTO
Anamaria Prodan pune foarte mare pret pe educatia copiilor sai! Plateste sute de mii de euro!

Anamaria Prodan investește sute de mii de euro în educația copiilor ei, care se face la școli prestigioase din întreaga lume! Impresara nu se uită la bani când vine vorba de copiii ei, mai ales atunci când aceștia și-au ales școlile unde să studieze. Sarah studiază în America, iar Rebecca în Milano.

”Rebecca este ok, îşi vede de facultatea ei, îşi doreşte să facă un an în fiecare oraş mare al lumii. A făcut la New York, anul acesta va merge în Italia. Anul următor avem Paris şi ultimul în Abu Dhabi. Vrea să înveţe şi să vadă cât mai multe culturi. Este foarte ok pentru ce îşi doreşte să facă în vitor”, a spus Anamaria Prodan despre fiica sa cea mare.

Educația Rebeccăi se face la Milano, anul acesta, iar Anamaria Prodan plătește

Când părinții normali își fac probleme pentru plata căminului, a rechizitelor și a hainelor pentru copiii lor, Anamaria Prodan plătește doar chirie în Milano aproape 3500 de euro pentru fiica sa. Iar studiile la facultatea din Italia aleasă de Rebecca se apropie de 15 mii de euro pe lună.

Cu toate acestea, Anamaria Prodan se pare că face economii anul acesta, deoarece anul trecut a plătit o sumă și mai mare, când fiica sa a studiat la New York! ”Dacă te gândeşti, facultatea mea în America era 60.000 de euro, plus apartamentul 40.000 de euro. Adică…în total mult”, afirmă Rebecca într-un interviu acordat revistei Viva.

Citește și Anamaria Prodan vrea să fie mamă de gemeni la cei 45 de ani

Citește și Anamaria Prodan, goală pe INTERNET! Impresara are un corp DUMNEZEIESC

Rebecca Prodan nu a trecut neobservată, anul trecut, prin New York. Deși studiază dreptul, fiica Anamariei Prodan este pasionată de modă de la vârsta de 14 ani. A avut ceva succes în lumea modei, iar cea mai mare realizare din acest punct de vedere a avut loc în Statele Unite ala Americii, unde frumoasa Rebecca a apărut pe prima pagină a unei reviste americane! Momentul a fost împărtășit de mama ei, plină de mândrie, prietenilor săi virtuali!

momentul a fost impartisit de mama ei prietenilor virtuali
Fiica Anamariei Prodan, Rebecca, a pozat pe prima pagina a unei reviste din Statele Unite ale Americii
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×