Anamaria Prodan intervine într-un alt scandal celebru. Și-a ajutat fina să-și bată rivala

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
26/01/2020, 16:48
Anamaria Prodan intervine într-un alt scandal celebru. Și-a ajutat fina să-și bată rivala
Anamaria Prodan intervine într-un alt scandal celebru, dintre Andreea Toniu și Maria Ilioiu. Sursa foto: evz.ro

După ce s-a implicat în scandalul dintre Abi Talent și Alex Velea, Anamaria Prodan mai intervine într-un scandal dintre celebrități. Faimoasa impresară i-a dat o mână de ajutor finei sale, Andreea Tonciu, care s-a certat cu Maria Ilioiu la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Anamaria Prodan intervine într-un alt scandal celebru, dintre Andreea Toniu și Maria Ilioiu

Cele două se atacă de câte ori au ocazia, în cadrul celebrei emisiuni difuzate de Kanal D. Ultima ceartă dintre dive a fost iscată de numărul de următori pe Instagram. Andreea Tonciu a acuzat-o pe Maria că motivul pentru care o atacă este celebritatea, mai exact popularitatea brunetei.

Replica Mariei Ilioiu a venit instant și a fost una destul de usturătoare pentru o divă care face bani din postările sale pe rețelele de socializare.

Efortul Anamariei Prodan nu a fost suficient

„Cum se face că tu, care zici că ești mai cunoscută, ai mai puțini urmăritori pe Instagram decât mine? Diferența dintre noi este mare”, a fost răspunsul Mariei Ilioiu care a pus-o pe gânduri pe Andreea Tonciu.

Săritoare cum o cunoaștem, nașa Anamaria Prodan a intervenit imediat pentru fina Andreea Tonciu și a făcut un apel pe Instagram pentru a crește numărul de urmăritori al brunetei. Andreea Tonciu a reacționat imediat și i-a mulțumit. „Nașa mea cea mai frumoasă și cea mai deșteaptă. Nr 1. Love U”, a scris concurenta.

Cu tot efortul Anamariei Prodan, Maria Ilioiu conduce detașat în fața Andreei Tonciu. Prima are 123 de mii de următori, iar Andreea Tonciu are 100 de mii.

Anamaria Prodan are o impresie foarte bună despre fina ei, Andreea Tonciu, pe care și-o exprimă cu fiecare ocazie.  Invitată într-o emisiune tv, Anamaria Prodan a vorbit despre Andreea Tonciu și a avut numai cuvinte de laudă.

„Noi vorbim foarte mult, noi suntem o famiilie! Andreea este un om vulcanic, iar eu întotdeauna îi spun că trebuie să înveţe să aibă răbdare şi să ia viaţa aşa frumos cum vine. Ea are o viaţă minunată, un soţ absolut de vis şi un copil la fel!

Să fie liniştită, să trăiască frumos şi să rămână la fel aşa, suflet curat cum este ea! De multe ori când merg aşa în oraş şi vine vorba de Andreea, lumea zice aaaaa, e nebună! Nu, Andreea nu este nebună!

Andreea este vulcanică exact cum este naşa ei, pentru că cine se aseamănă se adună! Andreea este un om minunat, este un om pe care eu îl iubesc şi îl respect foarte tare şi familia ei este una de vis”, a  declarat Anamaria Prodan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×