Anamaria Prodan intervine în conflictul dintre Abi Talent și Alex Velea! Ce parte a ales impresara

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
11/01/2020, 16:32
Anamaria Prodan intervine în conflictul dintre Abi Talent și Alex Velea! Ce parte a ales impresara
Anamaria Prodan intervine in scandalul dintre Abi Talent si Alex Velea. Sursa foto: realitatea.net

Celebra impresară Anamaria Prodan se pare că s-a implicat în scandalul momentului, dintre Abi Talent și Alex Velea. Mai mult, soția lui Laurentiu Reghecampf și-a ales și o parte!

Anamaria Prodan intervine în conflictul dintre Abi Talent și Alex Velea

Impresara a postatun filmuleț pe Facebook în care apare șa masă chiar cu Abi Talent, dar și cu omul de afaceri Adrian Thiess, cu care puneau la cale, posibil, următorul pas al lui Abi Talent în scandalul cu Alex Velea.

Anamaria Prodan s-a întors din Dubai, acolo unde a petrecut sărbătorile de iarnă alături de soțul său, Laurențiu Reghecampf  și trei dintre copii. Întâlnirea cu Abi Talent a avut loc la un restaurant de fițe din București, potrivit cancan.ro.

”Din momentul ăsta o să vedeți istorie!”

“Partner (n.r.: Partenere)! Cine e? Alo! Hello (n.r.: Bună), cine e acolo, cine e? Abi! Deci, din momentul ăsta o să vedeți istorie!”, a declarat cu zâmbetul pe buze Anamaria Prodan. Și Adrian Thiess i-a salutat pe prietnii virtuali ai Anamariei Prodan.

Abi Talent are doar 4 clipuri pe canalul oficial de YouTube, toate piese de trap, cu care a reușit să strângă peste 55 milioane vizualizari – o cifră la care artiști consacrați de la noi doar visează.

Scandalul dintre Abi Talent și Alex Velea a izbucnit într-un mall din Capitală, apoi s-amutat în mediul virtual, unde cei doi protagoniști se atacă zilnic! Atacul a devenit unul personal și destul de intim, deoarece Abi a început să vorbească despre familia lui Alex Velea.

„Te pwp, ai grijă de Antonia că o simt.. îi e dor de Vincenzo și de celălalt copil al ei!, a scris Abi Talent pe Instagram. Antonia s-a văzut implicată în scandal fătă via ei, dar nu a rămas datoare. A ripostat imediat!

”Te-am văzut o dată (nu știam cu ce te ocupi) și m-ai rugat să facem o poză… O să te coste tupeul ăsta ieftin. Ești exact cum zice Velea: Un măscărici. Regele Măscăricilor!”, a scris artista, vizibil deranjată de comentariile lui Abi Talent.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×