Anamaria Prodan, înjurată de un polițist, în plină stradă! Cum a reacționat impresara

Ana Chivu   
în Stiri mondene
22/02/2019, 09:11
Anamaria Prodan, înjurată de un polițist, în plină stradă! Cum a reacționat impresara GALERIE FOTO
Anamaria Prodan, prima reacție după ce a fost jignită de un polițist!

Anamaria Prodan a răbufnit! Impresara nu a mai suportat jignirile unui polițist, așa că l-a filmat și l-a arătat lumii întregi, în mediul online. Soția lui Lauarențiu Reghecampf a distribuit pe o rețea de socializare filmulețul care îl incriminează pe omul legii. Acesta ar fi jignit-o după ce i-a adresat o întrebare banală.

Din păcate, pe video, a mai surprins și mărturia altui om care a intrat în vorbă cu polițistul, de asemenea, ieșit jignit din discuție. „Haideți să vă arăt acum repede ceva. Să vă arăt un golan, că asta este, de polițist, care m-a înjurat și care stă aici la o barieră la minister”, spune impresara la primele clipe din video.

Anamaria Prodan, reacție după ce a fost jignită de un polițist!

Anamaria Prodan a fost înjurată de un om al legii căruia i-a adresat o cerință simplă. „Vi-l prezint. Îmi spuneți și mie, vă rog, cum vă numiți? Dânsul este polițistul care păzește bariera și care vorbește cum vorbește: „hai, țăranco de la Ilfov”. În condițiile în care îl rog frumos dacă poate să mă lase să cobor din mașină pentru că era chestia asta pusă aici. Domnul își face datoria, într-adevăr”, a spus Anamaria Prodan în filmarea în cauză.

Anamaria Prodan, reacție după jignirile de la polițist
Anamaria Prodan, reacție după jignirile de la polițist

Pentru că i s-a părut total deplasat gestul polițistului, Anamaria Prodan i-a prmis acestuia că îl va reclama la superiori. Situația nu va rămâne sub nicio formă ala, după cum chiar soția lui Reghe l-a înștiințat pe omul legii. ”Domnule, uite îți promit că o să merg direct la doamna Firea și să te cheme puțin să vedem dacă așa ai învățat să vorbești. deci, dragilor, cam despre asta este vorba, despre un domn, dacă poate fi numit domn, care înjură pe toată lumea și vorbește urât cu toată lumea doar pentru faptul că păzește o barieră…”, a spus impresara.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×