Anamaria Prodan împlinește 46 de ani! Mesaj uluitor, după ce a primit de la Reghe un cadou de 200.000 de dolari

Victor Anghel   
în Stiri mondene
17/12/2018, 14:24
Anamaria Prodan împlinește 46 de ani! Mesaj uluitor, după ce a primit de la Reghe un cadou de 200.000 de dolari GALERIE FOTO
Anamaria Prodan împlinește 46 de ani! Mesaj uluitor, după ce a primit de la Reghe un cadou de 200.000 de dolari

Astăzi este zi de sărbătoare în familia Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf! Celebra impresară împlinește o frumoasă vârstă, iar soțul ei a răsfățat-o cu o bijuterie pe patru roți în valoare de 200.000 de euro – bolidul este impresionant; vedeta va întoarce multe priviri când va ieși cu el la plimbare pe străzi. Tot azi, sărbătorita a transmis un mesaj uluitor, la care fanii au reacționat pe măsură.

Ziua de naștere a Anamariei Prodan vine după ce luna trecută ea a câștigat un trofeu important în cadrul ediției de la “Gala Performanței și Excelenței” din acest an; este vorba despre “Premiul de excelență în impresariat și manageriat / Regina fotbalului românesc”. “Sunt fericită. Acest premiu mă obligă să merg mai sus. Să îmi bat recordurile. Și asta am să fac!”, a declarat vedeta, potrivit click.ro.

Anamaria Prodan împlinește vârsta de 46 de ani

Cu puțin timp înainte de prânz, Anamaria Prodan a postat pe contul ei de Instagram o imagine pe care era scris mesajul: “Născută în ’72. 46 de ani în care am fost cea mai tare”. Imaginea a fost însoțită de o descriere în limba engleză: “Happy birthday (n.r.: La mulți ani)”, dar și multe emoticoane.

“La mulți ani frumoși, Ana”, “Să fii fericită alături de toată familia”, “La mulți ani, să fii binecuvântată” sunt trei dintre urările pe care prietenii virtuali i le-au transmis.

Anamaria Prodan alături de soțul ei, Laurențiu Reghecampf, și fiul pe care îl au împreună

Anamaria Prodan, “Regina fotbalului românesc”

Anamaria Prodan Reghecampf s-a născut pe 17 decembrie 1972. Ea este un agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român. A activat ca preşedinte de club la CS Buftea în liga a doua, preşedinte de club la FC Snagov în liga a doua, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj şi manager general în Liga 1 la FC Gloria Bistriţa şi Concordia Chiajna. Celebra impresară are trei copii: Rebecca Dumitrescu, Sarah Dumitrescu şi Laurențiu Reghecampf Junior. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în 2008.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×