Anamaria Prodan despre relația cu Laurențiu Reghecampf: ”Dragostea plutește în aer”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
28/02/2020, 12:05
Anamaria Prodan despre relația cu Laurențiu Reghecampf: ”Dragostea plutește în aer”
Anamaria prodan dezvăluiri sincere despre căsnicia cu Laurențiu Reghecampf. Sursa foto: Instagram.com

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează un cuplu solid și frumos, în ciuda faptului că cei doi petrec foarte mult timp la distanța. Sexy impresara a dezvăluit că are parte de o familie tradițională în care se râde foarte mult, iar iubirea este la cote maxim chiar și după 12 ani de căsnicie.

Cum descrie Anamaria Prodan relația sa cu Laurențiu Reghecampf

Frumoasa impresară și actualul ei soț s-au cunoscut pe vremea în care Anamaria Prodan era căsătorită cu jucătorul de baschet Tiberiu Dumitrescu. Vedeta a mărturisit că momentele de pasiune și dragostea intensă plutește în aer exact ca atunci când l-a cunoscut prima dată pe actualul ei soț, Laurențiu Reghecampf.

Anamaria descrie căsnicia cu antrenorul de fotbal ca fiind una tradițională în care cei doi parteneri se susțin în proiectele pe care le au, se râde enorm de mult și se ajută reciproc. Acestea sunt „condimentele” datorită cărora sexy impresara a ajuns o afaceristă de succes.

„Suntem o familie tradiţională şi foarte, foarte unită. Suntem o familie exact aşa cum a lăsat Dumnezeu citire. O familie care se ajută, se iubeşte, munceşte, se susţine, se distrează, plânge, râde şi face performanţă pe cele mai înalte culmi ale succesului”, a povestit vedeta pentru libertateapentrufemei.ro.

Anamaria Prodan despre calea spre culmile succesului: ”Mi-am construit fiecare secundă”

„Nimic! Nimeni, niciodată nu ar putea dezbina cuplul Prodan – Reghecampf”, a mai adăugat Anamaria Prodan care a adus în discuție și cel mai nou reality show despre viața sa și a familiei sale. Soția lui fostului jucător de fotbal a mărturisit că momentele de dragoste și tandrețe nu se vor vedea pe micile ecrane, dar acest lucru se va putea observa cu ochiul liber.

Vedeta a povestit că a urmat mereu calea normală fie că a fost vorba de afaceri, fie că a fost vorba de iubire. Celebra impresară a știut în fiecare secundă pașii pe care i-a avut de urmat precizând că nu-i pare rău de absolut nimic de ce a realizat până în ziua de azi.

„Am mers pe calea normală mereu. Nu pot să spun că am ales calea grea sau calea uşoară. Mi-am construit fiecare secundă din viaţã; conştient sau inconştient, mi-am calculat, chiar dacă nu pare, fiecare secundă a vieţii, pentru că am ştiut exact ce vreau.

Povestea vieţii mele este una de succes. Dacă mor mâine nu îmi pare rău. Am copiii realizaţi, i-am crescut cuminţi, educaţi şi deştepţi, astfel încât să fie oricând pregătiţi să-şi ducã viaţa pe culmi fără niciun ajutor”, a mai spus impresara, potrivit sursei menționate.

Anamaria Prodan este o femeie foarte credincioasă și nu o sperie absolut nimic. Impresara are frică doar de Dumnezeu și nu va face niciodată lucruri care să-L mânie. Fosta prezentatoare „Gospodar fără pereche” este extrem de activă și nu se vede încetinind ritmul, mai ales că este „un Săgetător veritabil”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×