Anamaria Prodan are o inimă mare! Vrea să adopte un copil din Somalia: „Îl cresc la mine acasă și îi schimb destinul”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
24/02/2020, 16:10
Anamaria Prodan are o inimă mare! Vrea să adopte un copil din Somalia: „Îl cresc la mine acasă și îi schimb destinul”
Anamaria Prodan ar vrea să adopte un copil din Somalia. Sursa foto: Facebook

Percepută de mulți drept o femeie extrem de dură și intransigentă, mai ales când trebuie să pună „punctul pe i” pentru a apăra interesele fotbaliștilor pe care îi reprezintă, Ana Maria Prodan ne-a dovedit cu vârf și îndesat că este și sufletistă. Asta după ce a anunțat că se gândește foarte serios să adopte un copil dintr-o țară unde condițiile nu sunt tocmai bune.

Anamaria Prodan vrea să adopte un copil din Somalia

Impresionată de viața pe care sunt nevoiți să o ducă, spre exemplu, micuții din Somalia, impresara este gata să facă acest gest superb, iar Laurențiu Reghecampf nu are nimic împotrivă, ba chiar îi surâde ideea, având în vedere că îi pot oferi viitorului membru al familiei o viață ca în povești, astfel încât să uite definitiv de griji și nevoi.

Totodată, într-un interviu acordat recent, Anamaria a dezvăluit că nu este adepta adopției la distanță, practicată de celebrități din întreaga lume. Simpla finanțare a unui copil fără posibilități nu este altceva decât un gest de imagine, consideră agentul FIFA.

Aș fi vrut să iau un copil, dar chiar să-l iau, din țările astea gen Somalia. Chiar să-l aduc și să-l cresc la mine acasă. Asta cu crescutul la distanță, că-i trimit un leu… e tot așa, hai să ne facem imagine!

Nu, efectiv să-l iei să-i schimbi destinul. Nu te costă nimic! Mai contează că aduc un copil lângă copiii mei?

Mai ales că ai mei sunt mari. Și să crești acum unul mic care se naște fără șansă… În Somalia n-are nicio șansă! Vedem!”, a declarat Anamaria Prodan pentru cancan.ro.

Impresara, sătulă de zvonurile care dau ca sigur divorțul de Laurențiu Reghecampf

Chiar dacă formează un cuplu de mai bine de 10 ani și sunt la fel de îndrăgostiți ca în ziua în care s-au cunoscut, în spațiul public continuă să apară nenumărate zvonuri despre un eventual divorț. Sătulă de toate aceste speculații, impresara a ținut să închidă toate gurile rele, dând asigurări că mariajul său nu este deloc în pericol.

Mă vezi în toate fotografiile și mă vezi peste tot așa, cum sunt eu acum (n.r. alături de Laurențiu Reghecampf ), și mai ales că mă știți că sunt atât de asumată.

Și dacă doamne ferește s-ar întâmpla vreodată… Despre divorțul meu nu a știut nimeni, eu eram divorțată de 2 ani și locuiam cu soțul meu în casă și cu copiii mei”, a declarat Anamaria Prodan.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×