Anamaria Prodan are brad ”de aur”. Sexy impresara a primit numai cadouri scumpe de la Moș Crăciun. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
25/12/2019, 18:00
Anamaria Prodan are brad ”de aur”. Sexy impresara a primit numai cadouri scumpe de la Moș Crăciun. FOTO GALERIE FOTO
Anamaria Prodan, epatează nu numai la capitolul bijuterii, ci și la decorarea bradului de Crăciun. Sursa foto: Instagram.com

Anamaria Prodan este cunoscută pentru bijuteriile și poșetele scumpe pe care le-a primit sau și le-a achiziționat în ultima perioadă. Ultima „achiziție” a impresarei este bradul de Crăciun care a fost ornat pentru sărbătorile de iarnă în nuanțe aurii (Vezi IMAGINI in Galeria Foto).

Anamaria Prodan a avut un brad de Crăciun inedit

Anamaria Prodan își petrece sărbătorile de iarnă departe de România, alături de familia sa, în Dubai. Sexy impresara a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini din ziua de Crăciun, iar bradul a „sărit în ochi” imediat.

Pomul de Crăciun a fost ornat cu decorațiuni, globuri în formă de inimi sau fluturi, toate în nuanțe aurii. Nu au fost trecute cu vederea nici cadourile super scumpe de sub brad de la case de modă celebre de peste hotare.

Soția lui Laurențiu Reghecampf a postat pe contul de Instagram imagini din dimineața de Crăciun, în pijamale, dar nu orice pijamale. Fosta prezentatoare a emisiunii „Gospodar fără pereche” de la Pro TV a apărut în pijamale înflorate și încălțată cu sandale cu toc, în timp ce restul familiei poartă pijamale de culoare închisă.

Anamaria Prodan, genți valoroase cât un apartament din București

Soția lui Laurențiu Reghecampf este cunoscută pentru extravaganțele sale. Fie că își cumpără, fie că primește cadouri Anamaria Prodan se poate lăuda cu o colecție impresionantă de bijuterii de lux, dar și genți sau haine de mii de euro.

Numai o geantă de-a impresarei costă cât o mică avere. Firma pe care o preferă Anamaria este Hermes, iar ultima sa achiziție s-a ridicat la valoarea de 300.000 de euro, cam cât costă un apartament într-o zonă centrală din București.

Poșeta de la casa de modă franceză Birkin Hermes a fost primită cadou de la soțul ei, Laurențiu Reghecamp, chiar de ziua de naștere a impresarei care a avut loc luna aceasta.

Nici când vine vorba de accesorii Anamaria Prodan nu se uită la bani. Una dintre cele mai recente achiziții ale impresarei a fost un ceas realizat din aur alb și încrustat cu peste 350 de diamante.

Ceasul marca Audemars Piguet Royal a fost cumpărat pe un sumă fabuloasă de la o bijuterie din Los Angeles. Anamaria Prodan nu s-a dat în lături și a scos din portofel suma de 300.000 de euro. Totodată, la aceeași sesiune de shopping impresara și-a mai achiziționat mai multe brățări Cartier care au costat peste 100.000 de euro.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×