Anamaria Prodan, Anda Adam și Maria Constantin, fără photoshop! Fanii sunt se simt păcăliți!

Claudiu Ilie   
în Anamaria Prodan
20/08/2018, 17:13
Anamaria Prodan, Anda Adam și Maria Constantin, fără photoshop! Fanii sunt se simt păcăliți! GALERIE FOTO
Cântăreața a slăbit câteva kilograme, însă nu este mulțumită, vrea să ajungă la 55 de kilograme. Acum are 59 de kilograme, deci trebuie să mai topească alte patru kilograme.

În reviste arată impecabil, au forme perfecte, iar bărbații susăină când le văd! În realitate însă, adevărul este unul crud. V-ați întrebat cum arată Anamaria Prodan, Anda Adam și Maria Constantin fără ajutorul photoshop-ului?

Mulți care au dat nas în nas cu vedetele pe stradă au rămas cu un gust amar. Așa s-a întâmplat și cu Anamaria Prodan, care a fost surprinsă de paparazzy Click la piscină, alături de fiica și fiul său. Vedeta a arătat că realitatea virtuală nu este aceeași cu realitatea din fața ochilor.

Citește și Ozana Barabancea, sexy printre așternuturi! Cum s-a pozat vedeta, după ce a slăbit și s-a operat

Citește și Vedetă găsită moartă pe stradă! Femeia de doar 26 de ani era gravidă! 

Anamaria Prodan, Anda Adam, Maria Constantin arată impecabil cu ajutorul celebrului photoshop

În weekend, la un hotel de fiţe din staţiunea Mamaia, Anamaria Prodan, în vârstă de 45 de ani, se relaxa la piscină, alături de fiica ei cea mică, Sarah, în vârstă de 18 ani, şi de mezinul familiei, Laurenţiu Reghecampf Junior, ajuns la 10 ani.

Fotoreporterii Click! au surprins tabloul de familie, dar şi detalii pe care Anamaria le-ar dori urgent şterse de pe trupul ei plin de “aripioare” şi ”colăcei”. Se pare că după ce anul trecut a reuşit să slăbească 15 kg în timp record, devenind o adevărată bombă-sexy, Ana a rătăcit dioeta minune, iar kilogramele au început să revină, ușor, ușor.

Imaginile surprinse la piscină parcă nu au nicio legătură cu cele pe care mondena le postează pe rețelele de socializare. Pe internet, impresara folosește filtre, dar ştie și cum să pozeze, astfel încât imperfecţiunile să nu iasă în evidenţă.

La fel se întâmplă şi cu Anda Adam (38 de ani), care în fotografii arată impecabil, dar în realitate nu prea. La plajă a preferat să-şi acopere abdomenul şi coapsele, în timp ce pe Instagram arată ca şi sculptată în piatră, iar curbele ei periculoase atrag la fel ca un magnet admiratorii. Și de această dată, filtrele se pare că fac toată munca și o ajută pe cântîreață să arate impecabil.

Maria Constantin arată impecabil în reviste, dar celulita îi pune probleme serioase

Și Maria Constantin, în vârstă de doar 31 de ani, are probleme atunci când trece prin fața fanilor ei, care încep să-și dea coate. Fotoreporterii au surprins-o și pe cântăreața de muzică populară fără secrete și fără filtre. Se poate vedea cu ochiul liber că artista suferă grav de celulită, care i-a cuprins picioarele, dar și fundul care a făcut să viseze frumos atâția și-atâția bărbați. Așadar, Anamaria Prodan, Anda Adam și Maria Constantin ar vrea să dea uitării aceste poze needitate.

Maria Constantin trece printr-o perioadă mai bună, după ce s-a împăcat cu fostul soț! Frumoasa blondă a reușit să-l înduplece pe bărbatul cu care a fost căsătorită și cu care are și un băiețel! Mai mult, Ciprian Tapota, fostul ei soț, a fost de acord să-l lase pe copil împreună cu mama sa în vacanță, peste hotare. Frumoasa interpretă de muzică populară vrea să-și petreacă vacanța împreună cu fiul ei.

”I-am dat procura cu care poate să îl scoată din ţară pe băiatul nostru, vor merge în Bulgaria, Grecia şi Turcia, pentru că nu am mai vrut să mai isc alt scandal”, a spus Ciprian Tapotă, pentru Click.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×