Anamaria Prodan, amintiri cu Cristina Țopescu! „Am crescut oarecum împreună”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
13/01/2020, 10:43
Anamaria Prodan, amintiri cu Cristina Țopescu! „Am crescut oarecum împreună” GALERIE FOTO
Anamaria Prodan a copilărit alături de Cristina Ţopescu. Sursa foto - colaj facebook, hepta.ro

Anamaria Prodan a povestit mai multe amintiri legate de Cristina Țopescu! Impresara spune că a avut o relație de prietenie cu aceasta. În schimb, mama ei a cunoscut-o mult mai bine pe regretata prezentatoare.

Anamaria Prodan, amintiri cu Cristina Țopescu!

Anamaria Prodan a descris-o pe Cristina Ţopescu drept o persoană minunată, însă foarte sensibilă. Potrivit spuselor sale, tatăl prezentatoarei le compara mereu pe cele două în copilărie, Anamaria Prodan fiind o fire mult mai puternică.

„Noi oarecum am fost aceeasi anturaj. Mama mea a fost foarte bună prietena cu Cristina. Am crescut oarecum împreună. O fata minunantă, însă îngrozitor de sensibilă.

„Am crescut oarecum împreună”

Îmi aduc aduc aminte multe momente din copilăria noastră când tatăl ei spunea „Of, Cristinica mea nu este cum e Ana ta. Aveam platfus când eram mică și toată lumea îmi spunea că voi rămâne cu această problemă. Am mers la Cristian Țopescu, era cu Cristina în mașină, iar ea se uita superioară pentru că nu avea platfus.

Era mereu concurență în grupul nostru de copii de bani gata. Era vorba despre cine e e mai șmecheră. Cristina era mult mai mare decât mine, iar eu voiam să ies în evidență, fiind cea mai mică”, a povestit Anamaria Prodan la GSP despre perioada copilăriei, una în care s-a intersectat cu Cristina Țopescu.

Fosta prezentatoare a fost găsită decedată în locuința sa din Otopeni. Alerta a fost dată de o vecină, care a sunat disperată la Poliție. Aceasta a transmis că nu a mai văzut-o pe jurnalistă de trei săptămâni.

„Cristina Țopescu nu avea urme de violență pe trup, dar numai autopsia care se va realiza luni va arăta cauza morții”, a declarat și ministrul de interne, Marcel Vela despre dispariția Cristinei Țopescu.

De remarcat că vedeta TV nu mai răspunsese la telefon de pe 23 decembrie, tot atunci fiind ultima oară când a fost văzută de vecini. „Am fost anunțat de chestorul Vasilescu despre faptul că o vecină a sunat la 112 suspiciunea ei cu privire la vecina Cristina, nu o mai văzuse pentru că mașina era nemișcată în fața casei.

S-au mobilizat forțele din zonă, s-a intrat în casă și s-a realizat că este o tragedie și că nu mai este printre noi Cristina Țopescu”, a mai declarat Marcel Vela.

„Este prea devreme să ne pronunțăm la variante, inclusiv sinuciderea sau un infarct, comoție cerebrală. (…) La momentul în care vom avea concluziile, evident, că le vom comunica și opiniei publice”, a mai spus Vela.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×