Anamaria Prodan a urcat pe podium, alături de fiica ei Rebecca

Ana Chivu   
în Stiri mondene
19/10/2018, 11:23
Anamaria Prodan a urcat pe podium, alături de fiica ei Rebecca GALERIE FOTO
Anamaria Prodan la ediția a doua a RFP

Cunoscuta impresară, Anamaria Prodan, a prezentat câteva vestimentații alături de fiica sa cea mare. Soția lui Laurențiu Reghecampf se declară o mamă extrem de fericită de cei 3 copii pe care îi are, dar și de fiul antrenorului din căsnicia anterioară, pe care îl iubește enorm, fiind de multă vreme parte din familie.

Impresara, a cărei vârstă abia o ghicești, a defilat mândră pe podium alături de Rebecca, care este model în toată regula de la o vârstă foarte fragedă.

Anamaria Prodan, catwalk alături de fiica ei

O ediție deosebită din cadrul Romanian Fashion Philosophy le-a adus pe același podium pe Anamaria Prodan și fiica ei cea mare. Acest eveniment este încă în desfășurare. Prima ediție a avut loc pe data de 17 octombrie, iar finele acesteia vor fi pe 28 ale lunii. Orașele vizate pentru Romania Fashion Philosophy sunt: București și Târgujiu. Impresara și frumoasa sa fiica au fost parte din ediția a doua a defilării vestimentațiilor de excepție.

Anamaria Prodan, îmbrăcată în vestimentația brand-ului din a doua ediție a RFP
Anamaria Prodan, îmbrăcată în vestimentația brand-ului din a doua ediție a RFP

Se pare că cele două au făcut furori în hainele brand-ului Michal Negrin, ce a lansat colecția nouă chiar pe podiumul RFP. Creații ale unor designeri din România, Franța, Liban, Grecia, Olanda, Moldova și Jamaica pot fi privite pe podiumul Romanian Fashion Philosophy în perioada 17-19 octombrie.

 Anamaria Prodan Reghecamph alături de fiica sa la prima prezentarea de modă a celor două pe același podium
Anamaria Prodan Reghecamph alături de fiica sa la prima prezentarea de modă a celor două pe același podium

Anamaria Prodan s-a descurcat excelent alături de fiica sa, care este deja experimentată în acest domeniu. Toți oamenii prezenți de la eveniment i-au admirat uluiți accesoriul deosebit pe care l-a purtat pe cap, care contura foarte bine linia ținutei. Impresara a purtat o rochie cu accente florare, care se repetau pe gulerul în formă de V al unei bluzei negre care spărgea tema vestimentațiilor alese de brand.

Anamaria Prodan îmbrăcată vestimentația ediției a doua RFP de brandul Michal Negrin
Anamaria Prodan îmbrăcată vestimentația ediției a doua RFP de brandul Michal Negrin

Hainele, foarte elegante și cu o urmă de mister, dat fiind lungimea aleasă și pentru fustă, dar si pentru helancă, lăsând la vedere doar trupul bine conturat al vedetei, care s-a străduit acum un timp să fie într-o formă din ce în ce mai bună. Fiica sa, Rebecca, a avut o rochie dreaptă peste genunchi și cun un decolteu tot liniar, care să-i scoată în evidență siliueta cerută modelelor de podium, cu niște umeri bufanți și un accesoriu din pene și detalii negre.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×