Anamaria Pop, condusă de ultimul drum! Artista, înmormântată azi

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
21/08/2019, 13:43
Anamaria Pop, condusă de ultimul drum! Artista, înmormântată azi GALERIE FOTO
Anamaria Pop condusă de ultimul drum

Anamaria Pop, artista care s-a stins din viață în urmă cu doar câteva zile, va fi condusă astăzi pe ultimul drum. Cântăreața a pierit într-un cumplit accident, după ce ar fi adormit la volan. Frumoasa artistă avea 36 de ani și doi copii.

Anamaria Pop, condusă de ultimul drum de familie și prieteni

Miercuri, 21 august, Anamaria Pop va fi condusă pe ultimul drum, în localitatea Cetățele. Colegii interpretei de muzică populară vor să să cânte la înmormântare, în memoria Anamariei Pop.

Anunţul a fost făcut de un prieten de-ai acesteia pe Facebook. „Vă rog pe voi, colegii noștri de cântec, să vă aduceți cu voi instrumentele, să o petrecem pe sora mea cum se cuvine pe ultimul ei drum”, a scris Flaviu Costin pe Facebook.

Anamaria Pop condusă de ultimul drum
Anamaria Pop condusă de ultimul drum

Vedeta lasă în urma sa doi copii

Vedeta se îndrepta duminică, împreună cu un violonist în vârstă de 15 ani, către Ţara Oaşului, acolo unde avea de susţinut un recital la o nuntă. Încă nu se ştie din ce motive, a părăsit partea carosabilă, s-a izbit violent de un copac, iar mai apoi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului.

Fratele artistei, Flaviu Costin, crede că cel mai probabil oboseala din ultima vreme şi-a pus amprenta pe soarta artistei. „Cauza probabilă este oboseala acumulată în ultimele zile. Fiind o perioadă foarte aglomerată, cu multe cântări, este luată în calcul ipoteza că Anamaria ar fi ameţit şi leşinat la volan şi, astfel, a pierdut controlul maşinii”, a declarat Flaviu Costin pentru adevarul.ro.

Copiii artistei Anamaria Pop, de 14 şi 19 ani, vor rămâne cel mai probabil în grija unchiului lor. În urmă cu aproximativ șapte ani, nenorocirea a lovit din nou familia lor! Tatăl copiilor a decedat după ce a suferit un stop cardio-respirator. Acum, familia și prietenii Anamariei Pop o vor conduce pe aceasta pe ultimul drum, în plânsul copiilor săi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×