Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a primit Golden Buzz la Românii au Talent 2019, de la Pro TV

Mirela Apostol   
în Romanii au talent
08/02/2019, 22:41
Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a primit Golden Buzz la Românii au Talent 2019, de la Pro TV GALERIE FOTO
Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a primit Golden Buzz la Românii au Talent 2019

Ediţia inaugurala a show-ului Românii au Talent 9 a adus o mulţime de surprize! După gimnasta din Rusia care a şocat audienţa, a venit Emma Neagu, fetiţa care şi-a dat piciorul la schimb doar pentru a putea face în continuare gimnastică. Este în continuare bolnavă de cancer, dar se bucură de ce îi oferă viaţa, cu bune şi cu rele. Ana Maria Pantaze a fost şi a protagonista unui moment intens, care a primit Golden Buzz de la Mihai Petre.

Ana Maria Pantaze este din Bucureşti, are 38 de ani şi iubeşte muzica, chiar dacă nu a studiat-o niciodată! Este de profesie croitoreasă şi a învăţat să cânte după ce la parterul blocului unde locuia s-a deschis un local de karaoke. Povestea este de-a dreptul uluitoare şi Ana Maria nu şi-a putut stăpâni lacrimile atunci când a realizat că s-a calificat direct în semifinala Românii au Talent 2019.

Ana Maria Pantaze a primit Golden Buzz la Românii au Talent 2019

„Am învăţat să cânt la karaoke. Sub mine s-a deschis un club. Am prins curaj şi am început să cânt. Prima oară am avut o piesă căreia eu îi spuneam altfel decât toată lumea”, a spus Ana Maria despre ea. Şi mai curios este că atunci când s-a prezentat şi a spus „Sper să fie o piesă care să mă specifice pe mine”, Mihai Petre a fost primul care a luat-o peste picior.

Ana Maria Pantaze
Ana Maria Pantaze

Îţi mulţum, ne vedem în semifinale”, a mai putut să spună apoi. „Nu mă aşteptam. A fost super frumos, nu mai am cuvinte”, a declarat Ana Maria Pantaze printre suspine.

„Nu-mi vine să cred încă, atunci când a intrat pe scenă nu ştia să meargă, abia păşea”, a spus Călinescu, completat de Andra: „Când auzi timbrul ăsta…părea că e un profesionist”.

„Cu aşa ceva nu te întlneşti în fiecare sezon”, a conchis şi Andi Moisescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×